Honor er tilbage i Europa

Priskrig bryder ud i streaming

(Foto: LB)

Danske forbrugere bliver de store sejrherrer, mens streaming tjenesterne må se, hvem der overlever, efter at priskrigen er brudt ud. Den kommer i selskab med HBO, der nu relancerer sig som HBO Max med bedre indhold og lavere priser.

HBO Max erklærer priskrig med et lidt utraditionelt udspil:

Med 39,50 kroner ligger det månedlige abonnement ikke kun på det halve af ærkerivalen Netflix.  Forbrugere, der tegner abonnement, får samtidig prisen i ”hele deres liv.”

Eller mere præcist: Så længe, man holder sit HBO Max abonnement kørende, vil abonnements-prisen ikke stige.

Marketing-folkene hos de øvrige streaming-tjenester som f.eks. Netflix, Disney+, YouSee, DR TV, Viaplay, Amazon Prime Video, TV2 Play eller Allente (det tidligere Discovery) skal nok holde et vågent øje med udviklingen i HBO Max.

(Foto; HBO Max)

Går det godt, kan HBO forvandles fra en niche-tjeneste til en af markedets helt store, der kan stjæle abonnenter fra først og fremmest Netflix.

Det er bestemt ikke usandsynligt, at HBO Max’ ankomst skyder en blodig priskrig i gang, som ikke alle streaming tjenester kan overleve.

HBO Max kommer i hvert fald med et indhold, der godt kan konkurrere med Netflix – film og tv-serier fra bl.a. Warner, DC Comics, HBO og Cartoon Networks. Nye film i biografen vil typisk komme hos HBO Max en måned senere,

Blandt de mest kendte serier på HBO Max kan nævnes “Sopranos”, ”Succession”, ”The Undoing”, ”Sex and the City”, ”The Flight Attendant”, ”Gossip Girl” og ”Friends: The Reunion”. Helt nye film på vej er f.eks. ” The Suicide Squad” og “Malignant”.

De store tv-fabrikanter har straks haft travlt med at fortælle, at deres nyere apparater sagtens kan køre med HBO Max:

LG oplyser, at HBO Max app’en fungerer på alle firmaets Smart TV, der er produceret siden 2017. Det samme gælder hos Samsung, hvor tv-apparaterne skal have en SmartHub fra 2016 eller nyere….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honor er tilbage i Europa