Snapchat har nu 500 mio. brugere

Se – det er en cool Corona maske

(Foto: Razer)

Tilbage i januar præsenterede gamer-tilbehør-giganten Razer sit udspil i den globale Corona diskussion. En high-tech maske, der var lige så meget lysshow og personlig optræden som en beskyttelse mod den farlige virus.

Den slags ansigts-masker er der fortsat brug for, selvom man ikke længere behøver at gå med mundbind i Danmark, Skandinavien og det meste af Europa.

I hvert fald blev Razers Zephyr nyhed udsolgt på få minutter, da den endelig kom til salg i fredags. Nu må man stå på venteliste, hvis man vil have et eksemplar af masken, der koster den nette sum af 100 dollars eller ca. 650 kroner. Med i prisen får man dog tre sæt ekstra filtre.

(Foto: Razer)

Razer selv er åbenbart ikke helt på det rene med, hvordan firmaet vil markedsføre Zephyr masken:

På den ene side understreger Razer, at ”Zephyr ikke er et medicinsk apparat, en respirator, en medicinsk make eller et stykke personligt sikkerheds-udstyr. Den er heller  ikke testet i forhold til Corona.”

På den anden side markedsfører Razer masken på, at den bruger N95 godkendte filtre, der fjerner 99 procent af alle luftbårne partikler – også Corona.

(Foto: Razer)

Zephyr ligner noget, der er taget direkte ud af en science fiction film. Med sit integrerede lysshow kan man godt forestille sig, at nyheden vil blive betragtet som cool og trendy hos en del unge, der ellers har nægtet at bære maske eller blive vaccineret.

Masken vejer 209 gram og dens to integrede blæsere kan køre i otte timer på en batteri-opladning. N95 filtrene skal udskiftes hver tredje dag ved normalt brug.

Som nævnt koster den opsigtsvækkende Razer Zephyr 650 kroner. En pakke med 10 ekstra filtre skal man betale 30 dollars for. Køber man et starter-kit med 33 filtre til tre måneders bruges, skal der afleveres 150 dollars eller knap 1.000 kroner. Det er noget mere end for de lyseblå éngangs-mundbind fra supermarkedet….

(Foto: Razer)

(Foto: Razer)

De to N95 filtre skal udskiftes hver tredje dag. (Foto: Razer)

(Foto: Razer)

 

 

 

 

ny video

https://www.youtube.com/watch?v=RMKIkNo-QMg    sjov

https://www.ubergizmo.com/2021/10/razer-zephyr-sold-out-minutes/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapchat har nu 500 mio. brugere