Apple iPod fylder 20 år

Alene hjemme med LEGO

(Foto: LEGO)

Julen er ved at nærme sig. Bare se på supermarkedernes reklamer for juleknas, julebag, julegløgg og julekalendere i alle mulige prisklasser.

Julen betyder også et glædeligt gensyn med de sjove ”Alene Hjemme” film med lille Kevin, der bliver glemt hjemme af sin store familie og derefter må kæmpe alene mod to usædvanligt dumme indbrudstyve.

I år vil LEGO sørge for, at julen kan blive ekstra festlig – og samtidig ret kompliceret.

(Foto: LEGO)

LEGO præsenterer nemlig et byggesæt af det velkendte hus i New York, hvor det meste af handlingen i de populære familiefilm foregår.

Byggesættet er på 3.955 dele, så det er nok ikke familiens mindste, man skal købe nyheden til som julegave.

Omvendt kunne det være en opgave for hele familien at bruge de kedelige juledage til at bygge Kevins hjem – og ind imellem se en af de fire film for at tjekke, om LEGO nu har været dygtig nok i sit kopiering af det store hus.

(Foto: LEGO)

”Home Alone” sættet er det hidtil største projekt, der kommer fra LEGO Ideas, hvor byggeklods entusiaster kan præsentere forslag til nye byggesæt.

Publikum kan så stemme om, hvilke forslag der er de bedste. De bliver så en realitet som et officielt LEGO byggesæt.

”Home Alone” kittet er skabt af den ukrainiske designer Alex Storozhuk. Han må have set filmene mange gange, for han giver mulighed for at efterbygge adskillige af de mest berømte scener.

LEGO byggerne kan f.eks. genskabe den uhyggelige kælder med brændeovn eller den velkendte wire, som Kevin spænder ud mellem taget og et træ.

(Foto: LEGO)

Naturligvis indeholder byggesættet fem styk mini-figurer i LEGO af karaktererne i filmene. Vigtigst er figurer af Kevin selv og de to forbrydere Harry og Marv, men der er såmænd også blevet plads til storebror Buzz’ tarantel edderkop.

Kendere af ”Home Alone” filmene vil genkende små detaljer som aftershave flasker og malingsdåserne, der slår indbrudstyvene ud på trappen. Selv den bunsenbrænder med ild, som Kevin bruger til at varme dørhåndtaget op med, kan man nu bygge i LEGO.

Med en pris på 1.999 kroner er LEGO Ideas Home Alone byggesættet måske en lidt for voldsom julegave for et barn. Men som nævnt – kittet kunne være en jule-present til hele familien.

Kevin og co. i LEGO kommer til salg fra den 1. november….

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple iPod fylder 20 år