B&O i vintertøjet

Kostbar Apple klud

(Foto: Apple)

Bruger du også en blød klud til at tørre skærmene på dine mobiler, tablets og laptops fri for støv, fedtfingre og snavs?

Det gør de fleste vel, men hvor meget ofrer de mon på et stykke anonymt stof, der skal give et klarere billede på ens gadget?

Nogle nøjes med et almindeligt lommetørklæde. Andre går i supermarkedet og køber en mikrofiber klud til glas. Og så er der dem, der ofrer en mindre formue på at finde en special-klud til formålet.

Sådan en tilbyder Apple nu også – og den koster den nette sum af 19 dollars eller 25 euro. Apple har aldrig været billig, men 179 kroner for et stykke stof til at tørre skærmen på sin iPhone, MacBook eller iPad?

Da Apple forleden dag præsenterede nye AirPods og tre gange hurtigere MacBook Pro computere, nuppede den famøse klud en stor del af opmærksomheden i de sociale medier.

Kluden med det anonyme nacn ”Polishing Cloth” eller Apples danske hjemmeside bare ”Pudseklud” blev ikke engang nævnt i Apples præsentationer ved det store online event.

Her drejede det sig om bedre lyd I de billigste AirPods, verdens hurtigste processor i en laptop og MacBooks med et comeback for stik og konnektorer.

(Foto: Apple)

Apples mere hemmelige nyhed er en hvid klud med afrundede hjørner og et diskret æble-logo. Vi får ikke at vide, hvad kluden er fremstillet af, men den ”er i et blødt og ridsefrit materiale og kan rense alle Apple displays grundigt og skånsomt – også nanoglas”.

Lidt opsigtsvækkende er det også, at Apple har valgt at behandle sin pudseklud som alle andre originale tilbehørs-dele.

Det betyder, at produktsiden i Apples online butik viser en liste over produkter, som kluden er kompatibel med. Det er f.eks. alle Apple Watches, de fleste iPhone modeller eller MacBooks tilbage til 2014.

I de senere dage er pudsekluden blevet et ”hot” emne i de amerikanske sociale medier. Her finder man f.eks. spørgsmål, om man ikke kan bruge den til Android telefoner?

Andre har bidt mærke i, at Apple ikke nævner ældre telefoner end iPhone 6 som kompatible. Betyder det, at gamle iPhones går i stykker, når man renser deres skærm med den kostbare klud?

Faktisk et godt spørgsmål, for pudsekluden opgives til at være kompatibel med en 11 år gammel iPod.

Uanset hvad er pudsekluden blevet en bestseller for Apple – trods prisen. I USA blev den udsolgt på få timer og har nu en ventetid på 10 til 12 uger. På Apples danske hjemmeside står den som en ”nyhed”, men uden leverings-dato….

(Foto: Apple)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B&O i vintertøjet