Mobiler skal da være runde

Kan du li’ gamle videospil?

(Foto: Evercade)

Selvom moderne high tech spilkonsoller som Microsoft Xbox og Sony Playstation sælger som varmt brød, er der stadig et stort publikum til retro-spil.

De er ligeglade med, at spillene er simple i sammenligning med moderne titler, og billedernes opløsning er så ringe, at man næsten kan se hver enkelt pixel. Det er ideen bag de gamle spiltitler og en god portion nostalgi, der trækker.

Derfor kan man fortsat købe op-peppede udgaver af klassikere som Commodore 64, Atari, Sinclair Spectrum eller Sega. Det samme gælder for den britiske Evercade VS. Den er ikke en ny version af en gammel konsol, men faktisk en moderne spillemaskine, der kan køre hundreder af de klassiske spil.

Evercade sælger allerede en håndholdt konsol, der kan køre retro-spil via en enkelt cartridge ad gangen. Den nye Evercade til stationære formål har plads til to spil ad gangen og kan lade op til fire gamere kæmpe mod hinanden. Alt sammen via controllere med kabel på. Ikke noget trådløst her.

(Foto: Evercade)

Evercade fortæller, at man kan vælge mellem over 260 klassiske spiltitler, der alle er originale. Blandt softwarehusene er Atari og japanske Namco Museum.

Indendørs sidder en 1,5 GHz processor med fire kerner, Wi-Fi, Full HD grafik og fire USB-porte til controllere. Har man trådløse control-enheder, skal de forbindes via en USB-dongle.

Det allerbedste ved retro-spilkonsoller som Evercade er måske, at de kan købes til ingen penge, når man sammenligner med de nye og moderne spilmaskiner fra Sony, Microsoft og Nintendo.

Evercade VS Retro Home Console kommer på markedet fra november. Prisen bliver 100 euro eller ca. 750 kroner….

(Foto: Evercade)

(Foto: Evercade)

(Foto: Evercade)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobiler skal da være runde