Computer fuldender Beethovens 10.

Ny OnePlus på onsdag

(Foto: OnePlus Kina)

Foro tre uger siden kunne Leifshows fortælle, at OnePlus dropper sin traditionelle opgradering af toptelefon med en T-udgave i dette efterår. Forklaringen skulle være problemer med at få leveret de nødvendige chips. Altså ingen OnePlus 9T.

Nu ser det imidlertid ud til, at vi alligevel får en ny topmobil fra OnePlus. Den hedder OnePlus 9 RT og får premiere på onsdag den 15. oktober.

Selvom nyheden ligner det nuværende flagskib OnePlus 9 Pro i det ydre, vil den have et knap så kraftigt indre og lidt mindre ambitiøse kameraer.

Med andre ord skal OnePlus 9 RT placeres prismæssigt under de nuværende 9 og 9 Pro, men over de billigere OnePlus Nord mellemklasse telefoner.

(Foto: OnePlus Kina)

Spørgsmålet er derfor, om vi får den nye OnePlus 9 RT at se til salg i Europa og Danmark. Den første R-model fra i foråret er aldrig lanceret i vores del af verden, men er blevet lidt af en bestseller i Kina, Indien og andre asiatiske lande.

OnePlus 9 R kører med Qualcomms Snapdragon 870 processor for at holde prisen under OnePlus 9 og 9 Pro. Holder rygterne fra Kina vand, skal den nye 9 RT have samme motor som sine større søskende – netop Qualcomms topchip Snapdragon 888.

Hvis det er korrekt, skaber OnePlus forvirring ved at tilbyde en ny telefon, der er lige så stærk som sine topmodeller, men billigere at købe. Så kunne OnePlus lige så godt have kaldt den OnePlus 9 Lite.

Skærmen skal være en Super AMOLED type på 6,5 tommer og Full HD+ grafik. Opdaterings-hastigheden er oppe på 120 Hz, sådan som det efterhånden er standard hos OnePlus. Det betyder rykfri video og fin gengivelse af selv avancerede computerspil.

Efter sigende vil OnePlus spare på hoved-objektivet, der er en billigere Sony type. Batteriet bliver på 4.500 mAh med mulighed for hurtig-opladning på 65 watt via kabel.

Som den første mobil på markedet skal OnePlus 9 RT være udstyret med 7GB virtuel RAM. Den kommer ud over den faste RAM på 8 eller 12 GB RAM i telefonen. (Foto: Gizmochina)

Styresystemet vil være det nyeste OxygenOS 12, der bygger på Android 12. Købere får garanteret tre års opgraderinger af styresystemet og fire års sikkerheds-opdateringer.

OnePlus skal også have benyttet lejligheden til at imødegå en af de kendte problemer i Snapdragon 888. Processoren har det med at blive meget varm, når den sættes i hårdt arbejde.

Den nye 9 RT skal derfor have indbygget det mest effektive kølesystem i nogen OnePlus telefon. Det bygger på flydende køling og kan sammenlignes med systemer, man normalt ser i langt større tablets.

Her ventes priserne at begynde ved 2.999 yuan med 8 GB RAM ombord. Det svarer til ca. 3.200 kroner direkte oversat fra den kinesiske valuta.

I den dyre variant til 3.599 yuan – ca. 3.800 kroner – får OnePlus 9 RT som noget helt nyt en virtuel RAM på  7 GB ud over de faste 12 GB i telefonen….

OnePlus er begyndt at markedsføre den nye 9 RT telefon på det kinesiske marked. Telefonen har verdens-premiere den 13-.oktober-(Foto: Gizchina)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Computer fuldender Beethovens 10.