Derfor bruger vi ikke Facebook

Nu kan du tale til din Samsung pc

(Foto: Samsung)

Personlige og stemme-styrede assistenter kender vi alle fra mobiltelefoner, trådløse højttalere og øretelefoner, hvor både Apple har sin Siri og Google sin Assistent.

Til gengæld hører man sjældent om assistenterne, når det gælder pc’er – og slet ikke på Windows computere.

Microsoft tilbyder sin egen Cortana assistent til sine Surface laptops, men den fungerer ikke på det danske marked. Forhåbentligt går det bedre, når nu Samsung vii lægge sin Bixby assistent på Galaxy laptops, der kører med det nye Windows 11.

”Vi har introduceret Bixby til Galaxy Book ejere for at give dem en ny og intuitiv måde at interagere med deres pc på. De kan via simple stemme-kommandoer søge efter filer, åbne apps osv, med deres stemme. De kan sågar fjernstyre andre Samsung enheder i SmartThings systemet fra deres laptop,” forklarer Samsung på sin internationale hjemmeside.

Det skal være lige så let at aktivere Bixby som at trykke på en funktions-tast. Det kan man f.eks. gøre med tasterne CTRL-SHIFT-B eller FN og B.

Den første Samsung laptop med Windows 11 og dermed også Bixby bliver den nye Galaxy Book Pro 360 5G. Ældre Samsung maskiner, der kan køre med Windows 11, kan også nemt tilføje Bixby.

Windows 11 er på markedet siden den 5. oktober. I første omgang vil styresystemet dukke op på nye pc’er fra en række forskellige fabrikanter. Ejere af Windows 10 computere får besked om, hvornår de hen ad vejen kan downloade Win 11….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor bruger vi ikke Facebook