Dyrere at se tv med YouSee

JBL lokker gamer-folket

(Foto: JBL)

I disse Corona tider er interessen for computerspil og e-sport vokset enorm. Det samme indkøbet af passende gamer-gear – lige fra særligt hurtige pc’er, over coole kontorstole til nye mus, hovedtelefoner og tastaturer.

Hvis man mangler et nyt headsæt, har den amerikanske højttaler-specialist JBL netop udsendt et nyt på det danske marked. Det er de trådløse Quantum 350 hovedtelefoner.

Det vigtigste argument for de nye JBL’er kunne være, at de kan arbejde med ”tabsfri” overførsel af lyd via en særlig 2,4 GHz linie. Til det formål leveres hovedtelefonerne med en særlig dongle, som man sætter i USB-porten på sin gamer-pc, spillekonsol eller tablet.

JBL fortæller, at hovedtelefonernes drivere – højttaler-enhederne – er på 40 mm i diameter. De styres af særlige QuantumSurround kredsløb, der skal få lydsiden i moderne computerspil til at lyde endnu mere realistisk.

(Foto: JBL)

Via den medfølgende QuantumEngine PC app kan man bl.a. skræddersy tonebalancen i hovedtelefonen og fin-indstille mikrofonen, der sidder på en ”boomer” foran munden.

Rent fysisk skal JBL Quantum 350 være lette og komfortable at have på i timevis. Ørepuderne indeholder memory-skum, så de husker, hvordan deres brugers hoved og ører er udformet.

JBL lover 22 timers spilletid på en batteri-opladning. Via en hurtig-lade-funktion kan man hælde strøm nok på batteriet til en times forbrug på fem minutter. Meget smart kan opladningen foregå, mens man spiller løs på skærmen. Ikke et minut går spildt på den måde.

Endelig er de nye gamer-hørebøffer fra JBL kompatible med pc’er samt Sony PlayStation 4 og 5. De  passer derimod ikke til Microsoft Xbox. Prisen ligger på 899 kroner….

(Foto: JBL)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyrere at se tv med YouSee