Kameraet til kreative børn

HBO blæser til priskrig

(Foto: HBO / Facebook)

Når navnet HBO den 26. oktober skifter til HBO Max, betyder det flere film og tv-serier, men samtidig også et abonnement, der er 20 kroner billigere end hidtil – 79 kroner om måneden.

HBO, der i øvrigt står for Home Box Office, blæser dermed til priskrig mod rivaler som Netflix, Disney+ og Paramount+. Det er samme pris som Disney, men 20 kroner dyrere end Paramount+. Netflix koster 99.

HBO Max har dog andre esser i ærmet end kun prisen. Den amerikanske streaming tjeneste lover bl.a, at alle biograffilm fra Warner Media vil være at finde hos Max senest 45 dage efter kino-premieren.

Warner ligger bl.a. inde med Harry Potter tilerne, Ringenes Herre filmene og klassikere som ”The Matrix”. På vej er bl.a. ”Batman versus Superman.”

Inden for tv-serier er HBO og Warner f.eks. kendt for ”Game of Thrones, ”Sex in the City” og ældre hits som ”Friends” og ”The West Wing…”

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kameraet til kreative børn