Danmark bedst i Norden til bredbånd

Kameraet til kreative børn

(Foto: VTech)

Mobiltelefoner til børn kan være ok, men de har mindst én ulempe, hvis ungen gerne vil tage mange billeder og smukkesere dem selv. Telefonen kan ikke printe de kreative resultater.

Det kan til gengæld det nye KidiZoom PrintCam fra VTech. Det er lidt som en decentral udgave af TikTok og Snapchat, hvor man kan pynte sine billeder op med filtre, farver og sjove motiver.

KidiZoom fungerer bare meget nemmere, og kameraet er ikke online ligesom de sociale medier – med den risiko, det indebærer for de små.

VTech er specialist i lære-legetøj til børn. Firmaets nye kamera er rettet mod børn mellem fire og 11 år, der kan tage både almindelige fotos og selfies med KidiZoom.

(Foto: VTech)

Kameraet har indbygget printer, der udskriver billederne i sort/hvid. Meningen er så, at junior kan farvelægge dem helt efter humør og anledning. På den måde bliver KidiZoom også en slags elektronisk malebog for barnet.

Med i kameraet følger over 100 skabeloner, der kan bruges til at gøre fotografierne sjovere. Børnene har adgang til både kamera-effekter, tegneserier, rammer og sågar små spil, der kan udskrives på papir

Selve kameraet har en 2,4 tommers LCD skærm, der fungerer som billedsøger. Objektivet er naturligvis ikke af professionel kvalitet, men det sidder på et smart beslag, som kan klappes op. Voila – så er KidiZoom forvandlet til en selfie-skyder.

(Foto: VTech)

VTech har også indbygget en snes små videospil, som børnene kan beskæftige sig med på den lille farveskærm. Vel vidende, at de små hurtigt keder sig. Det gør de ikke med dette nye kamera.

Endelig kommer KidiZoom med integreret forældre-kontrol. Via den kan man f.eks. sætte grænser for den daglige fotografering og forbruget af printerpapir.

Jeg har ikke fundet en dansk forhandler for VTech KidiZoom PrintCam Instant Print Camera, men man kan købe det skægge kamera online hos bl.a. VTech selv og hos den store amerikanske butikskæde Walmart.

Kameraet koster 71 dollars eller ca. 460 kroner….

(Foto: VTech)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark bedst i Norden til bredbånd