Nu kan vi rejse næsten overalt

Apple Watch 7 kommer 15. oktober

(Foto: Apple)

Da Apple lancerede sine nye iPhone 13 telefoner for tre uger siden, viste Apple også sin syvende generation af Watch uret. Dog kun med en bemærkning om, at Apples ur først kom på markedet senere på året.

Dette ”senere” er nu blevet præciseret: Apple Watch 7 kommer i de danske butikker fra fredag den 15. oktober. Uret kan forudbestilles på fredag den 8. oktober.

Verdens mest solgte smartwatch har ikke de helt store nyheder. Designet er f.eks. ændret en smule med tyndere rammer omkring skærmen, der får uret til at se mere moderne ud. Ifølge Apple er Watch desuden udstyret med det største og mest avancerede display nogensinde,

Apple Watch 7 skal have samme spilletid på en batteri-opladning som før. Til gengæld skal der gå kortere tid med at fylde  ny energi på.

(Foto: Apple)

Endelig er 7’eren det første Apple Watch, der er vand- og støvtæt. Det skal opfylde IP6X standarden, hvilket vil sige, at det sagtens kan tåle en omgang dansk regnvejr eller overleve et styrt i håndvasken i et øjeblik.

Fra begyndelsen vil Apple Watch være tilgængelig i fem forskellige farver af urkassen i aluminium – Midnight, Green, Starlight, Blue og Production Red, Dertil kommer tre modeller i rustfrit stål og kulørerne Silver, Graphite og Gold. Desuden vil Apple tilbyde to Edition udgaver i Titanium og Black Titanium.

Apple har endnu ikke oplyst de danske priser, men i USA koster uret det samme som Watch 6. I Danmark kan vi derfor forvente priser fra 3.300 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan vi rejse næsten overalt