Mobil med burgere

Tag dit smartur med på et dyk

(Foto: Withings)

Det franske elektronik-mærke Withings har ført en omtumlet tilværelse i de senere år, og nu ender det hele åbenbart i vandet.

Withings var blandt de første til at indbygge sundheds-relaterede features i smartwatches og har siden udvidet sin kollektion med bl.a. intelligente badevægte.

I 2016 blev Withings købt af finske Nokia og omdøbt til Nokia Health. Det holdt dog ikke længe, og allerede to år senere købte Withings’ grundlægger sit firma tilbage.

Siden har der været ret stille omkring Withings, når man sammenligner med konkurrenter som Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi eller Fitbit.

Indtil i går, hvor Withings lancerede verdens første sundheds-fokuserede smartwatch pakket ind i et design som et klassisk dykkerur.

(Foto: Withings)

Det nye Withings ScanWatch Horizon fremtræder i analogt design med blå eller grøn urskive, selvlysende markeringer og roterende urkrans. Uret kan tåle at komme med ned på 100 meters dybde og ligner altså ikke bare et dykkerur.

Inden under det klassiske ydre ligger et avanceret smartwatch, der bl.a. kan overvåge brugerens puls, vejrtrækning, iltniveau i blodet, søvn, fysisk aktivitet og udskrive et elektro-kardiogram (EKG).

Urkassen på 42 mm er solid og fremstillet i rustfrit stål. Displayet ligger bag safirglas med anti-refleks belæning, mens armbåndet fås enten i klassisk stål eller i gummi til sportsbrug.

Som udvidelse af de integrerede helbreds-relaterede apps og andre smartwatch typiske features har Withings også lagt en særlig app til vandsport som svømning, snorkling, sejlads og dykning.

ScanWatch Horizon koster 499 euro eller ca. 3.750 kroner via Withings egen hjemmeside eller en række udvalgte forhandlere i Danmark….

(Foto: Withings)

(Foto: Withings

(Foto: Withings)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobil med burgere