Tag dit smartur med på et dyk

LEGO laver Spotify album

(Foto: Yanko Desig

Danske LEGO sælger ikke kun byggeklodser som aldrig før. I årets første halvår gav de en omsætning på 23 milliarder kroner – en stigning på 43 procent.

LEGO har også tid til at eksperimentere med nye og kreative løsninger. Den seneste giver en mulighed for at udforske lyden i LEGO klodser

Den danske legetøjs-koncern har udsendt sit første album på den store streaming-tjeneste Spotify. Det hedder ”LEGO® White Noise” og indeholder syv numre, hvor jeg selv synes, at ”The Waterfall” er det bedste.

Ved at bruge 10.000 klodser har LEGO skabt et lydtapet, hvor man både kan genkende brikker blive slået sammen, klodser blive pakket ud osv.

(Skærmfoto: Spotify)

Resultatet er en afslappende baggrunds-musik, der f.eks. kan bruges til at ledsage ens arbejde, leg, og læsning.

Effekten er den, som ofte betegnes som ASMR eller Autonomous Sensory Meridian Response. Det er en behagelig fornemmelse i hovedbunden eller i ryggen, der udløses af forskellige stimuli som f.eks.  lyden af en blyant, der tegner på papir, en hviskende stemme eller hovedmassage. Fænomenet kendes især i form af videoer på nettet.

Det nye LEGO album skal hjælpe lytterne med at slappe af. Målet er, at man skal forbinde LEGO med afslapning og hygge.

Atter engang bliver vi præsenteret for, at LEGO’s klodser har uanede muligheder….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag dit smartur med på et dyk