Surround helt ind i ørerne

Vender Samsungs Note tilbage?

(Foto: OnLeaks / 91Mobiles)

Fans af Samsungs dyre Galaxy Note telefoner – dem med pen – har haft et skuffende 2021. Udsigterne til at få en ny Note 21 forsvandt nemlig ligesom mundbindene foran danskernes ansigter.

Først meddelte Samsung i foråret, at Note 21 modellen måtte opgives, fordi det var umuligt at skaffe tilstrækkeligt med computerchips.

I august lancerede Samsung så sine to nye klaptelefoner Fold 3 og Flip 3, der begge kan betjenes med pen. Skulle de mon været et plaster på såret for Note tilhængerne?

Nu kommer der så et helt tredje rygte fra Samsungs hjemmebane i Sydkorea: Vi får heller ikke en Galaxy Note 22.

(Foto: OnLeaks / 91Mobiles)

Til gengæld vil den næste Ultra topmodel i Galaxy S blive leveret med en S Pen som standard. Med andre ord skal Galaxy S 22 Ultra være den nye Note, når telefonen lanceres til januar.

Vi får se, om rygtet holder. Men det giver mening. Allerede tidligere i år tilbød Samsung, at man kunne bruge en S Pen på den nuværende Galaxy S21 Ultra. Pennen kunne bare ikke parkeres inde I selve telefonen, som vi kendte det fra Note mobilerne. Det skal komme med S22 Ultra.

Som følge af den nye ”garage” bliver skærmen på den kommende topmodel fra Samsung smallere og mere aflang end på den nuværende S21. Angiveligt i et 19,3:9 format. Displayet vil så blive markedsført som 6,8 tommer i størrelse mod i dag 6,7 tommer.

Processorerne vil enten blive Samsungs Exynos i nyeste version af egen avl eller Qualcomms seneste Snapdragon 888. Batteriet øges til 5.000 mAh. Hovedkameraet vil blive øget fra i dag 12 megapixel til 50 MP i S22 Ultra….

(Foto: OnLeaks / 91Mobiles)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surround helt ind i ørerne