Tyskere udvikler super batteri

Mål før du lytter

(Foto: Nocs Design)

Flere fabrikanter af trådløse øretelefoner har lavet modeller, der indeholder en høreprøve og på den måde kan optimere lyden fra de små ”buds” til hver individuelle øregang. Det tilbyder bl.a. danske Jabra og OnePlus fra Kina.

I begge tilfælde bør høretesterne foretages, når en ny person skal bruge øretelefonerne. Samme idé har amerikanske Nocs, men her skal prøven være endnu mere grundig, hævder fabrikanten.

Når man første gang tager Nocs NS1100 AIR på, har man på forhånd downloadet den tilhørende app på sin mobiltelefon. Den skal bruges til at gennemføre testen, der fungerer præcist som hos ørelægen eller i hørecentret.

Ved hjælp af en lang række toner, der sendes ind i øregangen og opfanges af øretelefonernes mikrofoner, kan Nocs skræddersy lydbilledet til hvert enkelt øre: Nogle hører måske ikke høje toner så tydeligt som andre.

(Foto: Nocs Design)

Nocs’ høreprøve tager godt tre minutter at gennemføre i hvert øre, og den bør foretages, hver gang en ny person skal bruge øretelefonerne. Hvad der lyder godt i ørerne på den ene, føles måske som rabalderstræde i andres.

Indendørs sidder store 9,2 mm drivere – højttaler-enheder – af superlet graphen materiale. De skal sikre hurtig reaktion på musikken og lav forvrængning ved alle hørbare frekvenser.

Dertil kommer fire mikrofoner i hver øretelefon, som bruges til høretest, håndfri telefon-samtaler og en aktiv hybrid støjreduktion med bl.a. en funktion til transparent lydmodtagelse.

Nocs har udviklet og produceret audio gear til DJs og audiofiler siden 2009. Den praktiske erfaring fra disse professionelle musikfolk ligger til grund for NS1100 AIR, der hører til markedets absolut mindste øretelefoner.

De kan køre ni timer på en batteri-opladning og koster 1.335 kroner inklusive forsendelse, told og afgifter….

(Foto: Nocs Design)

(Foto: Nocs Design)

(Foto: Nocs Design)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyskere udvikler super batteri