Danmark har verdens bedste internet

Motorola mere business-like

(Foto: Motorola)

Det goe gamle mobiltelefon mærke Motorola vil gerne længere frem i en verden af smartphones, og målgruppen må gerne være forretningsfolk m/k.

Hovedkonkurrenten er nok Samsung, der har sit Knox sikkerheds-system til at beskytte mobilernes indhold og kommunikationen med andre enheder. Vigtigt for mange professionelle brugere, der bærer rundt på vitale data.

Motorola er derfor gået på shopping hos sin nuværende ejer, der er verdens største pc-fabrikant – kinesiske Lenovo.

Her har man ThinkShield sikkerheds-systemet, som Lenovo sælger til sine virksomheds-kunder. Det er nu blevet udvidet med en ThinkShield for Mobile udgave, så sikringen kan på tværs af pc-enheder fra Lenovo og Motorolas mobiler.

De første telefoner med ThinkShield ombord kalder Motorola for moto edge 20 og edge 20 Lite Business Edition.

(Foto: Motorola)

Grundlæggende er det de to seneste edge topklasse modeller med 5G, som Motorola lancerede i sommers. Blot har de fået den ekstra portion sikkerhed ombord.

Sikkerheden omfatter både beskyttelse og mulighed for fjernstyring fra centralt hold i virksomheden. På den måde kan it-afdelingen bedre supportere og opgradere de ansattes firma-telefoner og samtidig sikre, at data fra dem lander det rigtige sted i virksomhedens it-systemer.

ThinkShield for Mobile kan via kunstig intelligens (AI) beskytte telefonerne mod malware, hacking, phishing og andre udbredte former for cyberangreb. Det sker på et niveau, der opfylder den amerikanske regerings strenge ioXtss krav.

Motorola er desuden gået i tæt samarbejde med sikkerheds-specialisterne fra Zimperium, der bl.a. tilfører real-time overvågning, beskyttelse og analyse af angrebs-forsøg. Zimperium leverer samtidig løbende rapporter om cyberkriminalitet, som alle ThinkShield ejere har adgang til.

Dertil kommer, at Motorola leverer tre års garanti, tre opgraderinger af styresystemet og månedlige opdateringer gennem tre år til sine Business mobiler. Alt sammen ting, der øger sikkerheden yderligere.

(Foto: Motorola)

 

Med de indbyggede Ready For funktioner kan bruge forbind deres Motorola og alle dens apps trådløst til en større ekstern skærm, der kan vise både filer fra pc’en og telefonen i hver sit vindue. Filerne kan trækkes frem og tilbage efter behov.

Endelig har Motorola moto edge 20 og edge 20 Business Edition en særlig Android Enterprise Recommended certificering. Den gør det lettere at skalere og supportere virksomhedens mobiltelefoner, uanset hvor mange der måtte være tale om.

Begge telefoner disker op med et 108 megapixel hovedkamera. Edge 20 er kun 6,99 mm tyk trods et batteri på 4.000 mAh, mens edge 20 Lite er den mere prisbillige løsning med 5G og samme 6,7 tommers OLED display med HDR10+ kvalitet.

Motorola moto edge 20 bruger en Qualcomm Snapdragon 778 processor, der har mindst 128 GB lager og hurtig Wi-Fi 6E kompatibilitet.

Moto edge 20 Lite Business Edition har en lidt svagere MediaTek Dimensity 720 motor, men til gengæld er batteri på hele 5.000 mAh. Det er et af de største i nogen 5G telefon på markedet….

(Foto: Motorola)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark har verdens bedste internet