Shop med en robot

Få Mona Lisa på dit tv

(Foto: Samsung)

Samsung er meget kreativ med sine tv, der ikke bare behøver at være store sorte firkanter på væggen, når de er slukket.

Med sit livsstil-tv The Frame forvandler Samsung fjernsynet til en stor digital skifteramme, som man kan putte både berømte kunstværker og sine egne familie-fotos i.

Samsungs nyeste tiltag er et samarbejde med det berømte Louvre museum i Paris, der giver adgang til 40 udvalgte malerier og fotografier.

Det mest eftertragtede er uden tvivl Leonardo da Vincis Mona Lisa, som man nu kan få hjem i stuen fremfor at stå i kø i Louvres museum-haller.

Man kan også hente et berømt bibel-motiv – nemlig Paolo Veroneses Brylluppet i Kana. Det viser, hvordan Jesus forvandler vand til vin.

Fremover behøver man ikke at stå i kø for at se Mona Lisa i Louvre. Fremover kan man hente hendes forunderlige smil direkte hjem på ens væg, hvis man har et The Frame tv fra Samsung. (Foto: Thomas Staub / Pixabay)

Dertil kommer en række fotos fra Louvres gallerier, pyramiden på taget eller Tuilleries haverne ved siden af. Alle kan ledsages af korte tekster om værkernes baggrund og historie.

De nye billeder fra Louvre kan man hente ned på sit The Frame tv via Samsungs Art Store online butik. Den indeholder efterhånden over 1.500 kunstværker fra museer og gallerier i 42 lande.

Ud over Louvre i Paris er det f.eks. Prado Museum i Madrid, Albertina Museum i Wien, Tate Modern i London, Van Gogh Museum i Amsterdam, Hermitage Museum i Skt. Petesrborg og online-galleriet LUMAS.

Den nye 2021-model af Samsung The Frame kan hænges helt tæt op ad væggen på et ekstremt tundt beslag. Derudover kan man placere The Frame frit i rummet på en Studio Stand.

Tilslutningen til en One Connect boks sker via et enkelt og gennemsigtigt kabel, der integrerer alle forbindelse – inklusive strømforsyningen. De seneste nye The Frame tv fås med rammer i hvid, teak, brun og murstensrød.

Samsungs The Frame er udstyret med et QLED display i 4K kvalitet. Skærmene fås i størrelserne 32, 43, 50, 55, 65, 75 og nu også i 85 tommer….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop med en robot