Bøller huserer i onlinespil

Tommeltut er stor spilnyhed

(Foto: Razer)

Når man almindeligvis får tilsendt spilnyheder fra de store gamer fabrikanter, drejer det sig om endnu hurtigere laptops og desktops, utroligt kraftige grafikkort, superlette computermus eller bedre hovedtelefoner.

Derfor er det nærmest lidt befriende at opdage, at spil-specialisterne også udvikler lav-teknologiske gadgets, der kan gøre timer foran en gaming-fyldt smartphone mere behageligt.

Den seneste nyhed fra Razer er således en ”Finger Sleeve”, der vel bedst kan oversættes som ”tommeltut.” Det er små “handsker”, som man sætter på tommelfingeren og/eller anden finger for at få bedre kontakt med skærm-overfladen.

(Foto: Razer)

Razer nyhederne, der minder om vores mormor tommelfinger beskyttelse, når hun var i gang med sytøjet, skal også absorbere sved fra fingrene under heftig spil-aktivitet.

Razer Gaming Finger Sleeve er fremstillet af en blanding af 60 procent nylon, fem procent spandex og 35 procent sølvfiber. Sidstnævnte gør tutten touch-følsom.

Overfladen er “non-slip” og åndbar, så man undgår at brænde fast på mobiltelefon glasset. De kommer i ”one-size” og koster 9,99 dollars eller ca. 65  kroner pr. par….

(Foto: Razer)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøller huserer i onlinespil