Så meget koster Netflix ude i verden

Det ultimative for små Bond fans

(Foto: The Little Car Company)

Hvorfor skal det kun være voksne, der elsker James Bond 007 film og romaner? Super-agenten med de perfekte manerer appellerer da til drenge i alle aldre og kan få både unge og ældre damer til at dåne.

Her er så det ultimative legetøj for børn, hvis forældre har tegnebogen mere end i orden. En super cool miniudgave af en Aston Martin DB5. I en særlig No Time To Die Edition.

Fabrikanten bag Junior udgaven af 007’s Aston Martin er britiske The Little Car Company, der tidligere har vakt stor opmærksomhed med deres mini-versioner af f.eks. Ferrari Testa Rossa II og Bugatti Baby II.

Børne-kopierne er i sig selv små mesterværker: Håndbygget i de bedste materialer med moderne og sikker undervogn. Til forskel fra originalerne drives baby’erne frem af elmotorer med begrænset kraft.

Forlygterne kan klapoes væk, så et par drablelige Gatling maskin kanoner titter frem. I Junior udgaven kan de dog kke skyde rigtigt, men larme kan de. (Foto: The Little Car Company)

En slagsvans kan man ellers ikke kalde den nye 007-film udgave. Aston-Martin bilen i 66 procent størrelse rummer f.eks. elmotor på 16 kW og fire 1,8 kWh batterier. De sikrer en tophastighed på 72 kilometer i timen. Ikke småting for en legebil.

Lakeringen er den samme som i filmen – Silver Birch. Instrumenterne i vognen er originale analoge Smith ure. Hvert chassis er nummereret, og der er strøet løst rundt med Aston Martin og 007 logoer.

Naturligvis mangler Little Car Company nyheden heller ikke de gadges og gimmicks, der gør James Bonds Aston Martin DB5 til noget helt særligt.

Baby-udgaven har samme læderbeklædte kabine, samme trådhjul, samme roterende nummerplade, Gatling maskin-geværer, kuglesikker nakkeskærm, tågemaskine og et skjult panel med knapper til ekstra-udstyret. Dog kan geværet ikke skyde rigtigt.

Indretningen i legebilen er præcis som i den rigtige Aston-Martin – blot i 2/3 størrelse. (Foto: The Little Car Company)

Dertil kommer, at fabrikanten har indbygget fire – ikke kun tre køremodi. Novice, Expert, Competion og Escape ændrer på affjedring og motorkraft – og de kan fjernstyres fra forældrenes mobiltelefon.

Det er jo ikke sikkert, de vil bryde sig om, at sønneke drøner ned ad havegangen i samme stil, som han netop har set den ægte 007 gøre i ” No Time To Die.”

Ud over den mindre størrelse er der også en vigtig forskel på den store Aston Martin og Junior udgaven: Hvor filmens DB5 kun findes i et enkelt og unikt eksemplar, bygger The Little Car Company gerne mange mini-versioner.

Eventuelle interessenter skal bare være klar over, at fornøjelsen ikke er helt billig. Aston Martin DB5 Junior No Time To Die Edition koster mindst 90.000 pund. Det er knap 800.000 danske kroner….

Legetøjs-udgaven af DB5 er udstyret med en elmotor, der kan give bilen en topfart på over 70 km/timen. (Foto: The Little Car Company)

Ligersom i Bond filmen kan bilens nummerplader rotere pr. fjernstyring. (Foto: The Little Car Company)

Under instrumentbrædtet sidder et skjult panel med kontakter til bilens helt specielle features. (Foto: The Little Car Company)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget koster Netflix ude i verden