IKEA gør opladning let

Vi får ingen OnePlus 9T

(Foto: GizmoChina)

Sikkert til stor ærgrelse for mange fans er det nu officielt, at OnePlus ikke udsender en OnePlus 9T toptelefon her til efteråret.

OnePlus hopper helt over T-modellen og satser i stedet på en 10’er, der så kommer på markedet tidligt næste år.

OnePlus bryder dermed sin tradition, hvor forårets nye generation af topmodeller følges op af forbedrede T-udgaver om efteråret.

Rygterne om ”droppet” har længe verseret i Kina, hvor branchefolk gætter på, at det er det første tydelige tegn på, at OnePlus er blevet overtaget af OPPO.

Den nye fælles koncern vil satse på nye topmodeller under OPPO navnet her før jul, og så må OnePlus nyheder i den tunge ende stille sig bag i køen.

OnePlus’ egen forklaring er (selvfølgelig) anderledes. Den siger, at firmaets nuværende produkt-program med både mobiler i lav-, mellem- og topklasse sagtens kan opfylde markedets behov i 2021.

(Foto: OnePlus)

Ikke desto mindre vil OnePlus udsende en 9 RT model i oktober. Det er en skrabet OnePlus 9 telefon, der formentlig kun kommer til salg i Kina, Indien og andre asiatiske lande. Vi får den næppe at se i Danmark, fordi afstanden er for lille til OnePlus fint sælgende Nord 5G mobiler.

Til gengæld bliver næste års OnePlus 10 den første telefon, hvor OnePlus’ og OPPOs separate Android varianter vil være smeltet sammen til én fælles.

I mellemtiden trøster OnePlus sine brugere af 9 og 9 Pro telefoner med, at de nu har gratis adgang til en avancereret XPan Mode foto-feature fra berømte svenske Hasselblad.

Funktionen gør det muligt at se sine billeder i 65:24 vidvinkel format, inden man skyder et panorama billede i 30 eller 45 mm.

XPan Mode er nok mest noget for nostalgikere, fordi den var noget unikt, dengang Hasselblad bare var det ypperste, man kunne købe som kamera. Man kan f.eks. bruge funktionen til tage sort/hvide fotos som i gamle dage på sin moderne smartphone….

XPan Mode er del af den seneste nye software-opdatering til OnePlus 9 og 9 Pro….

(Foto: OnePlus)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA gør opladning let