Motorola går efter begyndere

God guide til de nye iPhones

(Foto: Apple)

I fredags kunne folk begynde at forudbestille de nye iPhone 13 telefoner, der så kommer i butikkerne den 24. september.

Det er en øvelse, der gentager sig år efter år – og hver gang står millioner af mennesker verden over med det store spørgsmål: Hvilken af de fire nye iPhone modeller skal jeg vælge?

I år hjælper Apple lidt selv på vej fremfor at overlade sine tvivlende kunder til stortalende sælgere i elektronik-supermarkedet, i telebutikken eller i Apple shoppen.

Denne lille video på knap otte minutter giver en fin førstehånds-introduktion til de nye iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max.

Regn dog ikke med, at Apple er spor selvkritisk over for sine nye telefoner. Tværtimod er Apple svært begejstret for i de fire iPhone 13 modeller.

Har man det i baghovedet, giver videoen faktisk et ganske godt overblik over den seneste generation af Apple mobiler. Også set i sammenligning med sidste års iPhone 12.

Selvfølgelig skal du ikke lade hele din beslutning om at købe en iPhone 13 bygge på denne nye Apple video. Men brug den som en guide til, hvilke forskelle der er på de enkelte modeller….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motorola går efter begyndere