Bedre lyd til færre penge

Nu kommer IKEA’s gamer gear

(Foto: IKEA)

Tilbage omkring begyndelsen af februar kunne jeg her på Leifshows afsløre, at møbelgiganten IKEA nu også gik ind i udstyr til computer-spillere, gamere og e-sportsfolk.

Da lancerede IKEA nemlig en serie gamer-relaterede UPPSPEL produkter på det kinesiske marked, hvor man var gået i samarbejde med den kendte pc-fabrikant Asus. Eller rettere med Asus’ særlige division for spilfreaks – Republic of Gaming (ROC).

Kineserne kunne begynde at købe de coole stole, borde, musemåtter osv. i de kinesiske IKEA varehuse fra maj, og nu omsider kommer de også til Europa. Fra oktober kan danske gamere shoppe moderigtigt gear fra ROC og IKEA.

I det rette gamer-tonefald siger Ewa Rychert, der er Global Business Leader of Workspace hos IKEA i Sverige:

(Foto: IKEA)

 

”Vi tror på, at der er masser, som kan gøres for at demokratisere computerspil oplevelsen. Nu tager vi det første skridt på vores gaming rejse. Vi gør det ved at præsentere højt-ydende e-sport udstyr og komplette løsninger, som vi sælger til vores velkendt lave priser.”

I første omgang vil IKEA præsentere 30 produkter i seks produkt – UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE og  HUVUDSPELARE.

Bag disse svenske navne gemmer sig special-designede kontorstole, computerborde, kopholdere, ergonomiske nakkestøtterm stativer til at holde styr på f.eks. musekabler og en ret flot designet ”hånd” i træ, som man bruger til at hænge sine hovedtelefoner på.

UPPSPEL er blot det seneste eksempel på, at IKEA forsøger at bryde sine traditionelle grænser. Mere og mere elektronik sniger sig i møbelhuset, der i dag sælger alt fra intelligente rullegardiner, over smarte pærer og lamper til fjernstyrede Hi-Fi højttalere fra Sonos….

(Foto: IKEA)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre lyd til færre penge