Hjemmekontor en tikkende bombe

Motorola går efter begyndere

(Foto: Motorola)

Tidligere i år har Lenovo-ejede Motorola haft travlt med at lancere en hel stribe nye telefoner i sin mellemklasse G-serie. Desuden er der kommet et nyt 5G flagskib i den mere ambitiøse Moto Edge familie.

Nu ser det ud, som om Motorola vil bruge efteråret på at gå efter de billigste prisklasser, hvor mange første-gangs-købere af smartphones henter deres første erfaringer.

Formentlig kommer Motorola med tre nye modeller i Moto E linien. Den første Moto E20 er netop præsenteret. Den kommer til Danmark i fjerde kvartal til priser helt ned til 799 kroner.

Til så få kroner kan man selvfølgelig ikke forvente hverken 5G eller ydelse i sportsvogns-klassen. På den anden side får man en pænt stor mobil til en meget attraktiv pris. Oplagt til børnenes første mobil, en god telefon til ældre – og fin, når man har brug for en ekstra smartphone.

(Foto: Motorola)

Motorolas Moto E20 disker f.eks. op med en 6,5 tommers LCD skærm, der kan vise HD+ grafik. Det vil sige beskedne 1.400 gange 720 punkter. Med 60 Hz opdatering er displayet heller ikke ligefrem en hurtigløber.

Til gengæld får køberen to kameraer på ryggen at tage billeder med. Hoved-objektivet er på 13 megapixel og assisteres af en dybde-sensor på 2 MP. Et kig på fronten afslører en selfie-skyder på 5 MP.

Indendørs dukker en kinesisk Unisoc T606 motor op. Det er en processor med otte kerner, der ofte ses i markedets billigste smartphones.

I Moto E20 assisteres den af 2 GB RAM og 32 GB lager. Det er tilstrækkeligt til at køre Googles neddroslede Android 11 Go styresystem, men mon ikke de fleste vil udvide hukommelsen med et billigt micro SD kort?

Batteriet i den lille Motorola er på solide 4.000 mAh og kan oplades med 10 watt via USB-C porten. Telefonen som helhed er relativ vandtæt efter IP52 standarden….

(Foto: Motorola)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmekontor en tikkende bombe