Xiaomi laver kloge briller

Bedre lyd til færre penge

(Foto: Sennheiser)

Tyske Sennheiser hører til klassiske Hi-Fi fabrikanter, der har overlevet industriens store forvandling fra det analoge til det digitale.

Sennheiser har levet højt på sit renommé for at bygge grej til professionelle studier, musikere og radio- og tv-stationer. Det har smittet af nedad til firmaets forbruger.produkter.

Sennheisers nye CX Plus True Wireless øretelefoner er firmaets hidtil billigste med aktiv støjreduktion (ANC), Tyskerne er ikke billigst med denne teknologi, men kan sagtens være blandt de bedste – især til prisen.

Sennheiser fortæller, at man har overført mange af de kvaliteter til CX Plus, som kendes fra den langt dyrere familie af Momentum øretelefoner. Det gælder både i lydkvalitet og betjening.

Hvor de to tidligere CX øretelefoner fra Sennheiser måtte nøjes med passive støjfiltre, har Plusseren fået aktiv. De giver brugeren en fast eller en individuel justering af støjreduktionen. Noget, Sennheiser kalder Transparent Hearing, mens det hedder Ambient Mode hos mange andre.

(Foto: Sennheiser)

Sennheiser praler med, at CX Plus leverer ”audiofil lydkvalitet i et sæt dagligdags øretelefoner.” Om det er korrekt, må selvfølgelig afprøves i praksis.

Men at Sennheiser gør noget ekstra for at få rigtig Hi-Fi ned i pris, kan ses af, at firmaet ofrer de dyre TrueResponse drivere fra de dyre modeller på denne nyhed. Hele det akustiske design i CX Plus er også direkte overtaget fra firmaets luksus-modeller.

De nye CX Plus er vand- og svedtætte efter IPX4 standarden. De kommer med det seneste nye Bluetooth 5.2, aptX osv. Desuden indeholder den medfølgende mobil-app en særlig Bass Boost funktion til dem, der ikke kan få dybe toner nok. Det er ikke Hi-Fi, men lyder imponerende.

Sennheiser CX Plus fås i de to klassiske kulører hvid og sort. De kører i op til 24 timer, hvis man husker at lægge dem i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug. Prisen er  1.190 kroner….

(Foto: Sennheiser)

(Foto: Sennheiser)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xiaomi laver kloge briller