Robotten undgår prutter

Disney hjælper biffer

(Foto: Felipe Bustillo / Unsplash)

Hvis I havde håbet på, at I kunne få lov til at se de nye Disney film på jeres hjemme-tv samme dag, som de har premiere, må I tro om igen.

Disney har nemlig meddelt, at man vil hjælpe krise-ramte biografer verden over på benene igen efter Corona her i 2021.

Derfor kommer Disneys resterende nye filmtitler et premiere-forspring i biograferne, før de finder vej til streaming tjenester som Disney+.

I adskillige måneder har Disney+ abonnenter ellers kunne sikre sig film-premiere hjemme i stuen på samme dato som i biffen – mod at betale et ekstra beløb oven i den månedlige afgift.

Den ordning er sat i bero resten af året – med undtagelse af den nye ”Encanto”. Alle andre Disney nyheder får 45 dages forspring i biograferne. Det gælder bl.a. “The Last Duel” i oktober samt ”Ron’s Gone Wrong”, ”Eternals”, ”Wwest Side Story” og ”The King’s Man.”

”Encanto” får kun 30 dages forspring i biografen på grund af julen. Disney+ abonnenter vil kunne se familie-filmen hjemme i stuen fra juleaften og i højtiden….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Robotten undgår prutter