Hvor bliver du inspireret?

Peberspray har kamera

 

(Foto: Tactimatch)

Mange går rundt med peberspray i lommen eller tasken, selvom man i Danmark kun må bruge dem i eget hjem og som selvforsvar mod overfald og indbrudstyve.

Selv da kunne denne nye ”smarte” high-tech udgave af en peberspray formentlig være praktisk. Den sprøjter nemlig ikke kun ubehageligt kemisk stads i hovedet på angriberen.

Den tager samtidig fotos af angriberen og video-filmer overfaldet. Billederne sendes trådløst til ens smartphone og videre til en database på internet.

TM100 Smart Pepper Spray kaldes den nye gadget til selvforsvar. Den indeholder også en blitz, der stråler så stærkt, at den kan blænde de fleste angribere, uden at man behøver at bruge selve pebersprayen.

(Foto: Tactimatch)

Til en pris af 150 kroner kan man naturligvis ikke forvente, at sprayens integrerede kamera tager super-detaljerede billeder. De skulle dog være rigeligt skarpe til, at man kan genkende og forhåbentligt identificere en angriber.

Med TM100 følger en app til mobiltelefonen. Den opsamler automatisk via Bluetooth billeder, der tages med pebersprayen. De kan så senere præsenteres til politiet.

Endelig er TM100 forsynet med en lille selvlysende top, så peberspray enheden nemt kan findes i en taske, lomme eller i et mørkt lokale.

TM100 fabrikanten Tactimatch søger i øjeblikket med succes finansiering af en storproduktion ved at bede om Crowd Funding via iværksætter portalen Indiegogo.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar af den smarte peberspray til sig selv formedelst 20 euro eller ca. 150 kroner. Når den senere kommer i handelen, vil prisen være 40 procent højere….

(Foto: Tactimatch)

(Foto: Tactimatch)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor bliver du inspireret?