Her er Facebooks første briller

B&O kaster sig ud i race

(Foto: Bang & Olufsen)

Efter i mange år at have kørt sin egen smagfulde og eksklusive markedsføring er danske Bang & Olufsen omsider begyndt at opdage, at der findes en verden uden for B&O.

Det har bl.a. betydet en række co-branding aftaler, som man aldrig villet have tiltroet B&O for bare ti år siden.

F.eks. sælger B&O sports-øretelefoner sammen med et schweizisk løbeskos-mærke. B&O har også udviklet særlige gamer-hovedtelefoner til Microsofts Xbox spillekonsol, mens det franske modemærke Saint Laurent sælger en særlig udgave af B&O’s tallerken-formede A9 højttaler.

Den markante Beoplay A9, der efterhånden har nogle år på bagen, spiller igen hovedrollen i et nyt samarbejde, som får Bang & Olufsen sendt ind i motorsport.’

B&O er nemlig blevet ”officiel event partner” for 2022 udgaven af Race of Champions, der foregår i Pite Havsbad i Sverige – kun 100 kilometer fra polarcirklen.

Race of Champions (ROC) har gennem over 30 år samlet verdens bedste racer- og rallye-kørere til en fælles konkurrence. Det er det eneste sted, hvor vindere og verdensmestre i forskellige motorsport-kategorier kan dyste direkte mod hinanden.

(Foto: Bang & Olufsen)

I de senere år har arrangørerne tilføjet en computerspil division, som meget oplagt hedder eROC. Det er her, hvor B&O kommer ind i billedet.

Audio-folkene fra Struer har tegnet en fler-årig aftale om at være den officielle leverandør af udstyr til eROC.

eROC tiltrækker både amatører og mange top-gamere fra e-sport. Hvis de viser sig at være ekstremt dygtige til racerspil på computer, har de chancen for at konkurrere med den virkelige verdens stjerner fra rallye og formel-race.

Det sker ved hjælp af velkendte B&O hovedtelefoner og højttalere, der er blevet lakeret i en ny sort og orange farve. Den ser faktisk så cool ud, at den kunne tiltrække mange interessenter uden motorsport ambitioner.

Starting with the 2022 ROC “SNOW + ICE” event in Pite Havsbad, Sweden, Bang & Olufsen will be bringing its distinctive design and technologies to a collection of headphones, bluetooth speakers, and custom products for ROC drivers and VIPs, along with best-in-class equipment to support the eROC competition—an event that attracts many of the top players in global esports.

2022 ROC “Snows + Ice” eventet holdes i februar, og det er det største arrangement, som nogensinde er holdt i den svenske Norbotten region.

B&O vil kun fremstille et limiteret oplag af de flotte højttalere og hovedtelefoner. Hvad de skal koste, afslører B&O heller ikke. En standard Beoplay A9 tallerken skal man normalt betale 19.990 kroner for….

(Foto: Bang & Olufsen)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Facebooks første briller