Bose kravler op i tv-lyd

LEGO med rocklyd i

(Foto: LEGO)

Jeg ved, at mange af mine læsere er interesserede i musik – formentlig alle sammen. Nogle spiller sågar luftguitar, når de drejer op for volumen.

Nu giver LEGO mulighed for at bygge en legendarisk Fender Stratocaster i miniformat, der vil pynte på hylden, højttaleren og skrivebordet hos de fleste fans af elektrisk musik.

Det flotte byggesæt er udviklet af LEGO entusiasten Tomas Letenay, der sendte sin guitar model ind til den danske legetøjs-gigants ”LEGO Ideas Music to our Ears” konkurrence.

Den var modellen, men samtidig begejstrede den dommer komiteen så meget, at den besluttede at sætte den lille Stratocaster i produktion. Stort set uden forbedringer.

(Foto: LEGO)

Med 1.074 dele er byggesættet nok kun noget for voksne LEGO fans. De får en guitar med seks rigtige strenge, skulderrem, drejeknapper og en tremolo-arm til at lave alle ens (imaginære) lydforvrængninger.

Kittet rummer et udstillings-display, en vellignende fodpedal og en guitar forstærker og højttaler. En Princeton Reverb 65 amp for at være præcis.

Forstærkeren har en åben bagside, så man kan kigge ind til den detaljerede indmad med højttaler-enhed, radiorør, hovedprint, ledninger osv.

Hos LEGO hedder byggesættet LEGO 21329 Ideas Fender Stratocaster  Set. Det kommer til salg første oktober til en pris af 899 kroner. Man kan vælge mellem at bygge sin “spade” i sort eller rød….

Fender forstærkeren kan også bygges i LEGO – med alle detaljer. (Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bose kravler op i tv-lyd