Video og lyd i handy format

Yoga måtten inter-aktiv

(Foto: Minj Co)

At leve under Corona har forhåbentligt lært os, hvor vigtigt det er at holde sig sund og i god form. Det skulle bare foregå hjemme i stuen, for motions-centrene var jo lukket.

Mange har supplere den muskel-opbyggende træning med øvelser i smidighed og kroppens holdning. Kort sagt yoga.

De fleste har derfor investeret penge i yoga-måtter. De fås i mange kvaliteter og priser, men for dem alle gælder, at de er ”dumme”. Altså bare et underlag, man lægger sig på.

Nu kommer Minj Co så med Solelp , der er markedets første intelligente og interaktive yoga måtte. Den indeholder sensorer, kamera, berørings-følsomme håndtag og en app, der skaber et komplet online miljø til yoga og andre former for gulv-gymnastik.

På bjælken i den ene ende af måtten sidderet LiDAR kamera med lasermåling, der skanner yoga brugerens kropsbevægelser og holdning løbende. Reaktioner kommer i ”real time” på mobiltelefonens eller tablettens skærm.

(Foto: Minj Co)

Alternativt kan bruge yoga måttens integrerede LED skærm. Den kan f.eks. bruges til at guide brugeren i at placere hænder og fødder på bestemte steder af måtten.

De medfølgende håndgreb er beklædt med en interaktiv overflade, der kan skifte farve, efter brugerens øvelser og anbefalede intensitet.

Sensorerne på håndgrebene kan samtidig bruges til at fjernstyre kameraet eller styre musik og coachens stemme i de to indbyggede højttalere i yoga måtten.

Den medfølgende app er designet, så den kan bruges som et computerspil, hvor brugeren kan udfordre sig selv.

Solelp måtten, der er designet af Minj Co, har vundet flere priser ved konkurrencer. Desværre er der ingen informationer om, hvorvidt den smarte nyhed er kommet i produktion, hvor og til hvilken pris….

(Foto: Minj Co)

(Foto: Minj Co)

(Foto: Minj Co)

Her ses det avancerede laser kamera i bjælken. (Foto: Minj Co)

(Foto: Minj Co)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video og lyd i handy format