Anderledes tv bliver større

Fastspeed er hurtigst

(Foto: Chuttersnap / Unsplash)

I øjeblikket kører der en benhård priskrig mellem de danske udbydere af hurtige internet-forbindelser. De kan i dag fås for under 200 kroner for hastigheder på 1.000 Mbit pr. sekund.

Nu bliver konkurrencen yderligere skærpet, efter at Fastspeed kan prale af at have Danmarks hurtigste internet. Bredbåndet fra Fastspeed er sågar verdens næsthurtigste.

Kåringen kommer fra Ookla, der leverer det populære Speedtest online værktøj. Det anvendes af alle danske teleselskaber, hvor mange kunder hver dag bruger det til at måle den reelle hastighed, de har på deres internet. Ikke den teoretiske, som bredbånds-udbyderne sælger deres produkter på.

Ifølge Ooklas seneste målinger for andet kvartal af 2021 opnåede Fastspeed en Speed Score på 303.16 – en fremgang på 47,7 procent fra første kvartal. Hiper var næst-hurtigst med 231,14 og Fibia nummer tre med 164,80.

Ooklas Speed Score tager højde for hver netudbyders upload- og download-hastigheder. Ookla har analyseret millioner af brugeres hastigheds-test af de forskellige bredbånds-udbyderes kabelnet for at finde frem til sine vurderinger.

Fastspeed leverer sine 1.000 Mbit produkter ved at leje sig ind på andre teleselskabers kabel- og fibernet. Fastspeed kører således både på TDC’s coax-net (kabel-tv) samt fiber fra TDC Net, EWII, Norlys, Nordenergi og OneFiber….

(Foto: Patrick Turner / Unsplash)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anderledes tv bliver større