Kun til små børn

Samsung flekser vildt

(Foto: Samsung Display)

Lige nu markedsfører Samsung sine nye folde-telefoner Galaxy Z Fold3 og Z Flip3 stort på bl.a. tv-reklamer. De er da også spændende, men Samsung har faktisk endnu flere goodies på vej.

Samsungs Display division viser nemlig en skærm, der kan foldes flere gange, på udstillingen iMiD 2021 i Sydkorea forleden Den giver et indtryk af, at vi kommer til at bruge fremtidens mobil lidt som en træk-harmonika.

Klaptelefoner eksisterede allerede i stor stil for 20 år siden, men Samsung lancerede sin første foldbare smartphone i 2019. Den skulle bygge bro mellem en mobil og en lille tablet.

Samsung præsenterede så nye versioner af folde-modellerne sidste år. De fik et bedre hængsel til displayet, en bedre skærm og opgraderet elektronik indendørs.

Efter lanceringen af de nye Z Fold og Z Flip er Samsung Display nu klar til at give et blik ind i, hvad der kan være næste trin i klaptelefoner. De har to hængsler og kan både folde indad og udad.

After launching the latest generation of both the Z Fold and Z Flip earlier this month, Samsung Display is showing off what might come next – a double-hinge concept that “can both in-fold and out-fold.”

Som det kan ses i videoen, har Samsungs fremtids-mobil et OLED display, der fylder 7,2 tommer i udfoldet tilstand. Displayet kan deles op i tre zoner, der kan bruges hver for sig eller sammen.

Tilsyneladende er der et dobbelt kamera til venstre for hovedskærmen og fysiske knapper anbragt på toppen af panelet. I bunden sidder en USB-C port.

Det er for tidligt at tale om processor, RAM-størrelse osv, og ingen tør spå officielt om, hvornår denne harmonika-Samsung kommer på gaden. Den er fremtidsmusik, som sagtens kan blive til noget.

På iMiD 2021 messen viser Samsung Display i øvrigt også en streaming højttaler, der er er pakket ind i en bøjelig OLED skærm på 12,4 tommer….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun til små børn