Surround Sound om halsen

Print til hele tre år

(Foto: Brother)

Her under Corona pandemien fandt mange danskere ud af, at de havde brug for en god printer til hjemmekontoret. Ikke nødvendigvis på størrelse med den, der står på arbejdspladsen, men gerne med de vigtigste funktioner fra den.

Med andre ord var der brug for en alt-i-én printer, som kunne både skanne, kopiere og udskrive i farver  – og selvfølgelig blev styret trådløst via hjemme-netværket.

Brother har netop præsenteret tre nye bud på den oplagte printer til hjemmekontoret, hvor der ud over det feature-mæssige også er lagt vægt på det økonomiske. Det kan nemlig hurtigt blive dyrt i nye blækpatroner, når man udskriver meget.

Den mest interessante blandt de tre nyheder er Brother MFC-J4540DWXL. Bag det umuligt lange navn gemmer sig en såkaldt All In Box printer, hvor man får blæk til tre års normalt forbrug med i købet.

Det vil i praksis sige op til 6.000 sider i sort/hvid og 5.000 i farver, som opnås med ekstra store patroner. Printeren koster 2.999 kroner inklusive moms og 2.399 uden.

(Foto: Brother)

Ligesom sin lillebror MFC-J4340DW har nyheden automatisk dobbelt-sidet print i en kvalitet på 1.200 gange 4.800 punkter pr. tomme (DPI). Hastigheden er 20 tommer pr. minut (ipm) i sort/hvid og 19 i farver

Betjeningen foregår enten via en app eller et 4,5 centimeters touch display. Der er en 150-siders papirskuffe og en automatisk dokumentføder til 20 ark. De to printere kan desuden forbindes direkte til en mobiltelefon.

Lillebror Brother MFC-J4340DW koster 1.748 kroner inkl. moms (1.399 kr. ekskl). Med i prisen er blæk til 3.000 sider sort/hvide og 1.500 sider print i farver. Der er altså ikke tale om de under halvfyldte ”snydepatroner”, som man ofte ser ved meget billige tilbudsprintere.

Er der brug for mere papirkapacitet, kan man vælge Brother MFC-J4540DW. Den er identisk med med 4340’eren, men har to papirskuffer til i alt 400 ark. Desuden har denne printer et større display og har et netkort indbygget. Her er prisen så 1.699 kroner ekskl. moms.

Alle tre Brother nyheder bruger inkjet teknologien til deres print. De kan bruge både Brothers standard blækpatroner og store ”beholdere” med det dobbelte antal sider i. Endelig kommer printerne med tre års garanti….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surround Sound om halsen