De næste iPhones bliver dyrere

Visitkort til Corona tider

(Foto: Nagaya Printing Co)

En af ulemperne ved at gå med mundbind i månedsvis er, at man kan komme til at glemme, hvordan de mennesker, man plejer at omgås, egentlig ser ud uden stof for ansigtet.

Det kan især være en gene i forbindelse med forretnings-forbindelser, som man måske ikke ser så ofte i fysisk udgave som sin familie og sine venner. Og lidt pinligt er det jo, at man forveksler business partnere og titulerer dem med et forkert navn, fordi man forveksler dem med maske på.

Man kan selvfølgelig bruge video-møder. Da behøver man ikke at have mundbind på foran skærmen, medmindre arbejdsgiveren naturligvis kræver det. Nogle har måske også et billede af deres gode forbindelser fra før Corona.

Japanske Nagaya Printing Co. har en helt anden og sjov idé: Firmaet printer anti-corona visitkort, hvor en del er et foto taget af ejerens ansigt uden maske. Møder man så vedkommende med mundbind på, kan vedkommende tage sit visitkort frem, pege det op foran ansigtet – og så kan man se det ”originale” menneske igen.

Selvfølgelig er Smile Meishi (スマイル名刺) lidt af en joke, men ikke mere end at ideen er blevet en sællert i Japan. Her koster visitkortet 1.320 yen for 20 styk bestilt direktepå Nagayas hjemmeside. Det svarer til ca. 75 kroner….

(Foto: Nagaya Printing Co)

(Foto: Nagaya Printing Co)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De næste iPhones bliver dyrere