5G med ud til offroad

Microsoft dropper chromebooks

(Foto: Asus)

Microsofts Office pakken og Outlook mail-program bliver brugt af utroligt mange mennesker. De fleste på Windows pc’er, men også af millioner på smartphones, Mac og tablets.

Office 365 findes imidlertid også som en separat app til de små chromebooks laptops, der især er populære i undervisnings-sektoren. Det ser imidlertid ud til at være slut snart.

Microsoft har nemlig meddelt, at man slutter sin chromebook support for Office pakken fra den 18. september. Det vil sige, at selve app’en forsvinder, men ikke at chromebook brugere skal opgive helt at bruge Word, Excel, Outlook osv.

De skal i stedet hente Office pakkerne via deres web-browser. Præcist, som chromebook brugere går med f.eks. Google Docs og Google Sheets i dag.

Selvfølgelig vil en målrettet app til ChromeOS være at foretrække. Medmindre Microsoft skifter mening, har chromebook brugere dog ikke noget valg fremover….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5G med ud til offroad