Denne tandbørste er rigtig smart

Nu kommer WhatsApp til iPad og pc

(Foto: Gizchina)

Mange brugere af Windows pc’er, Apple Macs og iPads har måttet væbne sig med stor tålmodighed, hvis de gerne ville have deres enhed til at fungere med Facebooks populære WhatsApp besked-program.

For selvom Facebook har et erklæret mål om, at social media gigantens forskellige apps skal være tilgængelige på alle relevante platforme, er det ikke altid tilfældet.

Mark Zuckerberg himself har nu været ude og fortælle, at WhatsApp er på vej til iPad. Desuden kommer WhatsApp nu med en desktop app, som virkelig kan bruges til noget. Lige nu fungerer  WhatsApp som bekendt udelukkende  på smartphones.

(Foto: Ubergizmo)

Via den nye app skal iPad ejere kunne bruge deres tablet som en ”linked device.” Det betyder, at man ikke længere behøver at have en tændt iPhone på internet som mellemled til WhatsApp brugere på andre ålatforme.

Facebook vil angiveligt forbedre WhatsApp, så systemet kan linke direkte mellem op til fire online enheder plus en mobiltelefon. Systemet skal bl.a. fungere via en browser på pc.
Blandt de andre nyheder er, at WhatsApp for Android vil få samme ”multi-device” features som den nye version til iPad.

Nok så vigtigt er, at Facebook har indledt et større beta-projekt for sit browser-udgave af WhatsApp, der vil gøre det muligt at benytte den populære besked-app direkte på f.eks. en Windows pc eller en Apple Mac. Beta’en skal hjælpe med til at finde fejl og dårlig betjening, inden app’en sendes ud til alle….

(Foto: Twitter)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne tandbørste er rigtig smart