Ny kæmpe i online sikkerhed

Vil du købe den nye iPhone 13?

(Foto: N Tho Duc / Unsplash)

Apple håber på, at næste generation iPhone bliver en kæmpe-succes og vil slå alle hidtidige rekorder.

Alene i fjerde kvartal af i år regner Apple med at sælge mindst 90 millioner smartphones.

Langt de fleste vil være den nye iPhone 13 eller, hvad den måtte komme til at hedde. Mange mener, at Apple hopper 13 over, fordi det er et tal, der symboliserer uheld.

Forbrugerne ser ud til at stå parat med kreditkortet fremme, når Apple lancerer sine nye iPhones til september.

Det gælder i hvert fald i de lande, hvor Apple har et stort, loyalt og trofast publikum som f.eks. i USA eller i Danmark.

En ny amerikansk analyse viser således, at 44 procent af de nuværende iPhone ejere kunne tænke sig eller har planer om at købe en af de nye iPhone 13 telefoner.

De fleste nuværende iPhone brugere venter, at kameraerne vil blive forbedret i generation 13. (Foto: Lukgehr/ Pixabay)

32,3 procent eller hver tredje står klar til at købe, lige så snart de kan få fat i en af de formentlig fire nye iPhone 13 modeller.

Hele 31 procent vil gå efter den største af de nye – nemlig iPhone 13 Pro Max. Også selvom den koster en mindre formue i sammenligning med de fleste Android mobiler.

24 procent overvejer at købe den næstdyreste nye iPhone . nemlig 13 Pro, mens den mindste interesse samler sig om den nye lille model – iPhone 13 mini. Den vil kun syv procent have som deres næste mobil.

I undersøgelsen bliver de amerikanske iPhone brugere også spurgt om, hvilke ønsker de har til den næste generation af Apple mobiler:

Ifølge online mediet GizChina ser 20 procent eller hver femte gerne, at skærmene bliver hurtigere. En 120 Hz opdaterings-frekvens ville være godt, fordi det er en fordel for computerspil og video-visning.

18 procent vil gerne have en finger-aftryks-skanner, der ligger gemt under skærm-glasset. En feature, som er helt almindelig hos Android.

Apple har lækket, at den store bjælke i toppen af skærmen vil være meget mindre i den kommende iPhone 13. (Foto: Gizmochina)

16 procent forventer en skærm, der altid er tændt – ”always on” – og 11 procent vil have den grimme bjælke i toppen af displayet – ”notchen” – fjernet.

iPhone brugernes ønsker ligger faktisk ikke langt fra, hvad Apple insidere og analytikere spår om, hvad vi vil se på den nye generation 13.

Det er f.eks. hurtigere skærme, en stærkere A15 Bionic processor med seks kerner, bedre kameraer og en ”notch”, der er meget mindre end i dag.

Til gengæld skal finger-aftryks-skannere i selve skærmen først komme i 2022.

Med de bestillinger, som Apple har lagt på fabrikkerne i Kina, tyder alt på, at æble-boss Tim Cook og co. regner med, at Corona krisen er helt ovre hos forbrugerne.

Apple venter derfor ikke kun at sælge iPhone 13 til sin eksisterende brugerbase, men at man også kan lokke millioner af nye kunder ind i butikken….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kæmpe i online sikkerhed