Hvad er vi mest bekymrede for?

Hvis Blackberry kommer igen

(Foto: LetsGoDigital)

Der er åbenbart stadig saft i brombærrene.

I hvert fald dukker det gamle mobiltelefon navn Blackberry op igen igen. Måske fordi mange savner en smartphone med et rigtigt tastatur at skrive på.

Seneste udspil kommer fra design-firmaet Ts Designer, der har lavet et spændende forslag til det hollandske online medie LetsGoDigital.

PassPort 2 hedder dette forslag, der selvfølgelig bibeholder QWERTY-tastaturet. Netop de rigtige taster og en speciel ”push” email gjorde Blackberry telefonerne populære hos mange forretningsfolk i begyndelsen af dette årtusinde. Især i årene, før Apple iPhone dukkede op I 2007.

Passport 2 er uden tvivl den mest elegante Blackberry, vi nogensinde har set. Faktisk er konceptet noget af det smukkeste til en smartphone overhovedet.

(Foto: LetsGoDigital)

Bare de nuværende ansvarlige for Blackberry navnet tager et seriøst kig på TS Designers forslag.

Det amerikanske firma OnwardMobility har flere gange lovet, at nu var der en ny Blackberry på vej, men lige nu er der stor tavshed fra den kant.

Passport 2 skal have en lille og handy OLED touch skærm på 4,5 tommer, der afsluttes med et tastatur i den ene ende. Processoren kunne være den næste generation Snapdragon 890 med 5G og styresystemet Android 12.

Nyheden er slankere og mere stilren i designet end de gamle Blackberries. Tilmed skal den være meget mere robust og vandtæt.

Lad os se, hvad OnwardMobility har i gemmerne – hvis de da ikke også opgiver at relancere Blackberry navnet som flere før dem….

(Foto: LetsGoDigital)

(Foto: LetsGoDigital)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er vi mest bekymrede for?