Styr øretelefon med et nik

Hold liv i dit eget Star Wars

(Foto: Bandai)

I Stjernekrigs-filmene tog den lille R2-D2 robot med Luke Skywalker fra planeten Tatooine til Dødstjernen og videre ud i universet, Fremover kan I selv holde styr over, hvor R2-D2 befinder sig. Han kan nemlig være med i jeres hånd eller lomme.

Robotten bliver nemlig hovedperson i den næste Tamagotchi gadget. De små sjove dimser, der var et kæmpehit omkring årtusindeskiftet. Dengang som nu skal brugeren holde liv i sin virtuelle figur på skærmen, fodre, underholde osv.

Tamagotchis fænomenet eksisterer stadig, og over 82 millioner af dem er solgt gennem årene. Nu håber producenten – den japanske spilgigant Bandai – at de små ægformede gadgets kan få et comeback gennem et samarbejde med Disney koncernen, der ejer Star Wars rettighederne.

I den nye variant er det R2-D2, der optræder på skærmen i små søde animationer. Brugeren kan lære robotten 19 forskellige færdigheder eller lade R2-D2 optræde i to indbyggede computerspil. Yderligere syv spil kan låses op for at gøre robotten glad.

R2-D2 Tamagotchi’en fås i to ægformede varianter. De er nemme at have med rundt for børn, og man behøver ikke have et X-Wing jagerfly for at få flyttet robotten fra ét sted til et andet.

Den nye R2-D2 Tamagotchi kommer i handelen fra den 11. november. Interesserede kan dog forudbestille et eksemplar allerede nu på Amazon formedelst 20 dollars eller ca. 125 kroner….

(Foto: Bandai)

(Foto: Bandai)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styr øretelefon med et nik