Et verdenskort over 5G

Bedre lyd til videomøderne

(Foto: Logitech).

Videomøder er blevet et dagligdags fænomen under Corona.

Både for private, der holder kontakt med deres venner og pårørende, for skole-elever og studerende i fjern-undervisning – og måske allermest for virksomheder, der har haft deres ansatte sendt hjem fra kontoret.

Det er netop sidstnævnte kategori af kunder, som tilbehørs-giganten Logitech går efter med siner nye Zone True Wireless øretelefoner.

De skal nemlig være markedets første, der er certificeret til alle de tre store videomøde platforme Zoom, Microsoft Teams og Google Meet.

De nye øretelefoner fungerer både med Bluetooth og med Logitechs egen trådløse kommunikation. (Foto: Logitech).

En anden specialitet i de nye Zone øretelefoner er, at de ikke kun fungerer sammen med Bluetooth, mens også med Logitechs egen trådløse USB receiver.

Det betyder, at Zone kan arbejde sammen med så at sige alle smartphones og pc’er på markedet. Desuden vil man nemt kunne skifte frem og tilbage mellem,

De nye øretelefoner kommer med aktiv støjreduktion (ANC) og indeholder hver tre mikrofoner, der sikrer en høj lydkvalitet til både telefon-samtaler og videomøder.

Modsat mange professionelle headsæt til brug i virksomheder er de nye Logitech Zone True Wireless nærmest elegante i deres fremtræden. Ikke spor klodsede.

Tilmed skal nyheden kunne køre dobbelt så længe på en batteri-opladning som konkurrerende produkter på markedet. Det er dog en påstand, som Logitech mangler at bevise med reelle tal.

Logitechs nye trådløse Zone øretelefoner kommer med aktiv støjreduktion og en særlig ”transparency mode”, som man kan tænde og slukke med et tryk på en knap. Funktionen gør det muligt at høre andre menneskers stemmer eller for den sags skyld trafikken omkring en. (Foto: Logitech)

Logitechs Zone øretelefoner indeholder usædvanligt store højttalere – drivere – på 12 millimeter i diameter. De skal bl.a. sikre en bedre basgengivelse. og et meget afbalanceret lydbillede med klare stemmer.

Nyhederne dukker op i danske butikker i løbet af efteråret i farverne graphite og rosa. Den trådløse variant skal koste 2.490 kroner pr. sæt. Vil man have ledning på, kan man nøjes med 750 kroner….

(Foto: Logitech).

Logitechs Zone øretelefoner indeholder usædvanligt store højttalere – drivere – på 12 millimeter i diameter. De skal bl.a. sikre en bedre basgengivelse. (Foto: Logitech).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et verdenskort over 5G