Google stopper gammel Android

Chromebooks sælger godt

(Foto: Acer)

Googles billige små-søskende til Windows-laptops og MacBooks ser ud til at have været det store hit i april, maj og juni.

Ifølge analyse-firmaet IDC gik salget af Chromebooks nemlig frem med hele 68,6 procent på verdensplan i årets andet kvartal.

12,3 millioner Chromebooks af populære pc-mærker som f.eks. HP, Lenovo, Samsung og Acer gik over disken i foråret.

Salgs-boomet er især sket i Europa, men de små laptops, der altid skal være online, har også fundet mange fans i Asien. Størst fremgang havde HP med 115.7 procent.

Chromebooks optur skyldes i høj grad, at de små laptops er populære i skoler . De seneste Chromebooks er samtidig blevet så kraftige, at de sagtens kan konkurrere med dyre Windows bærbare.

Helt så stærkt går det ikke med tablets, fortæller analytikerne fra IDC. De gik frem med 4,2 procent til 40,5 millioner solgte eksemplarer i andet kvartal af i år.

Apple sidder solidt på markedet for tablets. Hvcr tredje enhed, der bliver solgt på verdensplan, er en iPad – 31,9 procent. Samsung kommer ind på en andenplads med 19,6 procent.

(Infografik: IDC)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google stopper gammel Android