Så meget forurener passagerfly

Grøn lyd i ørerne

(Foto: House of Marley)

Der går meget lang tid i mellem, at markedets måske grønneste audio fabrikant lader høre fra sig. Desværre – for man skulle tro, at netop House of Marley passer fint ind i en tid, hvor (næsten) alle taler om genbrug, miljø og bæredygtige materialer.

House of Marley har i snart mange år markeret sig med at markedsføre pladespillere, højttalere, hvor bæredygtigt dyrket bambus er hoved-ingrediensen.

Det gælder også for Marleys nyeste trådløse øretelefoner. Champions er noget billigere end de et par år gamle Redemption modeller og derfor sikkert også mere konkurrence-dygtige. 70 dollars eller ca. 450 kroner virker bestemt interessant, uden at jeg kan fortælle om lydkvaliteten.

Hvor Redemption minder om Apples AirPods i design, er de nye Champions noget mindre. De er dog stadig langt fra markedets mindste. Man kan tydeligt se, at man har dem siddende i ørerne.

(Foto: House of Marley)

Som House of Marleys øvrige udstyr er også de nye øretelefoner pakket ind i bambus-fibre. Derudover bruges genbrugs silikone, mens ladekablet er lavet af 99 procent genbrugeligt polyester.

De tekniske data er ikke lige så opsigtsvækkende som øretelefonernes indpakning. Spilletiden er f.eks. otte timer på en opladning og 28, hvis man husker at lægge dem i den medfølgende bæreæske, når man ikke har dem i ørerne.

Champions øretelefonerne er vand- og svedtætte efter IP4 standarden. De leveres med ørepropper i flere størrelser, og de skal levere en rigtig god lydkvalitet – ikke kun til reggae.

Og hvorfor lige nævne reggae? Joh – fordi House of Marley er skabt af familien til verdens mest kendte reggae musiker Bob Marley.

Virksomheden giver en stor del af sit overskud til velgørende formål og er bl.a. dybt involveret i beskyttelse af verdenshavene via Surfrider Foundation og skove via One Tree Planted organisationen. I de seneste par år har House of Marley finansieret plantning af mindst 223.000 nye træer….

(Foto: House of Marley)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget forurener passagerfly