Nokia svælger i retro

Musen har blæser i

(Foto: Marsback)

Når man har tilbragt flere timer dybt koncentreret foran sin gamer-pc, kan man godt sidde med svedige hænder. Man er vel ikke esports-mand eller -kvinde for ingenting.

En ting er kramperne, man godt kan få i sin hånd, når man har holdt fast i sin måske ikke særligt ergonomiske computermus, mens ”Fortnite”, ”GTA” eller et fodboldspil har drønet hen over pc-skærmen.

Men ville det ikke være skønt med en svalende brise hen over håndflade og fingre, når action er på sit højeste? Kort sagt en mus med integreret air condition?

Det er netop ideen med den nye Zephyr Pro gamer-mus fra amerikanske Marsback. Inden i den ergonomiske mus med den hullede overflade sidder en lille elektrisk blæser.

(Foto: Marsback)

Som om denne detalje ikke er cool nok – så er blæseren forsynet med LED-lamper, så den skaber et lysshow, mens man spiller løs. Præcis, som man kender det fra spil-pc’er og tastaturer med baggrunds-belysning.

Pro modellen er den logiske opfølger til den Zephyr gaming mus, som Marsback hentede økonomisk hjælp til fra over 700 interessenter på iværksætter platformen Kickstarter for præcist et år siden.

Siden da har Marsback fundet ud af, at kundekredsen til en superlet computermus er meget større end spilleglade teenagers.

Også kontorfolket, der sidder hele dagen foran et tastatur og en pc, kan se – og mærke – kvaliteterne i at have en behagelig mus i hånden.

Når de så oplever en hedebølge på kontoret, eller arbejdet stresser med en masse problemer på skærmen, vil de uden tvivl elske at have ikke kun et køligt hoved, men også en kold hånd.

Zephyr Pro musen har hale på – den forbindes til pc’en med kabel. Det giver hurtigere reaktion end trådløse, mener mange seriøse e-sportsfolk. (Foto: Marsback)

I forhold til første generation kommer Zephyr Pro musen med en hel stribe forbedringer. F.eks. støjer den ikke så meget og er ikke så følsom over for vibrationer udefra.

Indendørs sidder en den seneste Pixart 3389 sensor, der giver musen en følsomhed på mellem 100 og 16,000 punkter pr. tomme (DPI).

Følsomheden justerer man på den medfølgende pc-app, hvor man også programmerer sit lysshow i musen. Indstillingerne husker Zephyr Pro via sin integrerede flash hukommelse.

Marsback Zephyr Pro vejer kun 65 gram inklusive blæser. Den fås i farverne sort eller hvid og er udstyret med professionelle mekaniske switches fra Omron, der garanterer mindst 50 millioner klik.

Den kølende computermus koster i øjeblikket 60 dollars som introduktion. Det svarer til ca. 380 kroner….

(Foto: Marsback)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nokia svælger i retro