Corona masker er slet ikke yt

OnePlus bliver støjfri

(Foot: OnePlus)

Der var engang, hvor OnePlus var en lille kinesisk mobiltelefon fabrik blandt mange – med et enkelt produkt, der blev markedsført snedigt som en ”flagship killer.”

Nu nogle år senere har OnePlus udviklet sig til et mærke, der sælger mange forskellige ting: En hel stribe smartphones, øretelefoner, smartwatches og tv-apparater. Muligvis kommer der også snart en OnePlus tablet.

Inden da lancerede OnePlus i går sin nye Nord 2 5G mellemklasse telefon og et nyt sæt trådløse øretelefoner, der har fået et Pro føjet til sit navn.

Pro betegnelsen på OnePlus True Wireless Earbuds skal først og fremmest markere, at øretelefonerne har fået aktiv støjreduktion (ANC). Det havde første generation Buds ikke.

(Foot: OnePlus)

OnePlus’ variant af støjreduktion hører til de hyper-moderne, der har intelligens indbygget. Det betyder, at systemet tilpasser sig automatisk i “real time” til de lydforhold, som Buds bæreren befinder sig i lige aktuelt.

Hver Bud er således forsynet med hele tre mikrofoner, som skal kunne dæmpe støjen med helt op til 40 dB. Så bliver der tavst omkring øretelefon bæreren.

Det nye er også, at støjreduktionen også fungerer i forbindelse med telefon-opkald. OnePlus har designet øretelefonerne, så de naturligt reducerer vindstøj og får bærerens stemme til at fremtræde klart og tydeligt.

Indendørs siddert store 11 millimeter drivere – højttalere, som OnePlus lover solid bas, rig diskant og en klar og nuanceret mellemtone fra.

Dertil kommer, at OnePlus Buds Pro er blevet optimeret til brug med computerspil og e-sport. Det er sket gennem brugen af det seneste nye Bluetooth 5.2 og en meget lav forsinkelse af lyden på 94 millisekund (”latency”).

Også batteri-levetiden lyder ret imponerende. Hvis man husker at lægge øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug, får man op til 38 timers musik.

Bæreæsken har i øvrigt trådløs Qi opladning, og man kan få 10 timers spilletid med bare 10 minutter i stikkontakten. Flot.

Ud fra billederne ser det ud, som om OnePlus har givet øretelefoner og bæreæske et mere fornemt look.

Det betyder dog ikke, at Buds Pro bliver dyre – 1.199 kroner. De kan forudbestilles på oneplus.com,  hos Elgiganten og Proshop fra den 18. august. I butikkerne lander de den 25. august….

(Foot: OnePlus)

(Foot: OnePlus)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Corona masker er slet ikke yt