Zuckerberg er upopulær

Isterninger skal da være runde

(Foto: LG)

Isterninger er normalt firkantede. I hvert fald, når de kommer ud fra en maskine. Sandsynligvis også hos de fleste danskere, medmindre de laver sjove isfigurer i en speciel form, de stiller i fryseren.

Når man køber cocktails i gode barer verden over, ser man ofte kugle-formede isterninger. Craft Ice kaldes iskuglerne med et fagudtryk.

Hvorvidt man kan smage forskel på isterninger og -kugler, så længe man bruger samme vand, skal jeg ikke kunne sige.

Men kuglerne er helt bestemt mere dekorative i ens glas. Uanset om det er fyldt med mineralvand, longdrinks, cocktails eller softdrinks. Og i en hyggestund er drikkelsens udseende bestemt ikke uden betydning. Snarere tværtimod.

Sydkoreanske LG lancerer nu et køle- / fryseskab på det danske marked, der helt automatisk kan producere Craft Ice kugler til sin familie.

Den udgave af Craft Ice køle-/fryseskabet, der sælges på det danske marked, er sortlakeret. (Foto: LG)

Den nye coole feature sidder i det seneste store side-by-side køleskab, som LG har givet det umulige navn GSXV90MCDE. Det lander i Danmark til august hos Elgiganten, hvor det koster knap 30.000 kroner.

Det er mange penge at give for store runde iskugler, men det nye køle- /fryseskab kan såmænd også meget andet end at trylle med frossent vand.

Først og fremmest er LG nyheden stor. Køle-afdelingen er således på hele 416 liter, mens fryseren tager 219 liter.

Der er no-frost funktion, og så har GSXV90MCDE indbygget Wi-Fi. Det betyder, at det kan styres via en app på mobilen. Det kan indgå i det smarte hjem, og man kan sågar tale til sit køleskab – via Google Assistant.

De store iskugler har en diameter på fem centimeter, og LG skabet kan producere mellem tre og seks af dem om dagen.

Hastigheden justeres automatisk efter, at hver iskugle har et minimalt antal luftbobler i sig. De skal have en klarhed på 90 procent, Sagde jeg ikke, at is i drikkelsen har noget med skønhed at gøre….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zuckerberg er upopulær