Mangler I en sjov børneseng?

Hvad med et tv på 1.000 tommer?

(Foto: Samsung)

Samsung vakte pænt opsigt, da man lancerede sit The Wall tv tilbage i 2018. Imponerende 146 tommer var det dengang. Opdelt i Micro LED moduler, så man kunne gøre sit fjernsyn større eller mindre efter behov og lyst.

Året efter udvidede Samsung sit The Wall til 292 tommer i 8K kvalitet. Nu skulle målgruppen ikke længere kun være f.eks. konference-centre og indendørs sportscentre. Også flere velhavende rigmænd m/k havde henvendt sig til Samsung for at høre om leverings-muligheder og priser.

Nu har vi 2021, og Samsung fortsætter sin rejse mod storhed. Den nyeste variant af The Wall er på utrolige 1.000 tommer. Målgruppen denne gang er private virksomheder og den offentlige sektor. Ingen private personer og familier har en væg stor nok til et tv af dette format.

Til sin 2021-model har Samsung reduceret størrelsen af hver lille LED-lampe i skærmen. Det skal have øget kontrast og farve-ægthed, ligesom kæmpe-fjernsynet nu reagerer meget hurtigere på billedskift. 120 gange i sekundet eller 120 Hz.

(Foto: Samsung)

Det betyder, at The Wall i dag også kunne markedsføres som verdens største skærm til computerspil.

Mon ikke vi får kæmpe-tv’et at se til store internationale e-sports events, der tiltrækker tusinder af tilskuere i store sportshaller? Det ville da være oplagt.

Billederne vises i 8K kvalitet og 7.680 gange 4.320 punkter. Det er rigtig flot på ”små” tv på 60 eller 80 tommer, men må være vildt at se på 1.000 tommer.

Samsung har indbygget en ny Micro AI processor med kunstig intelligens til at håndtere de mange billedsignaler. Den arbejder med 16 neurale netværks-modeller for at analysere og optimere hvert billede med god kontrast og minimal støj.

Da det nye The Wall ligesom sine mindre søskende er opbygger i moduler, kan dets udseende ændres og varieres. Skærmen kan både placeres lodret og vandret. I sidstnævnte tilfælde kan den vise op til 15.360 gange 2.160 punkter.

(Foto: Samsung)

Tredje generation af The Wall har fået øget sin lysstyrke til 1.600 nits. Det betyder, at skærmen f.eks. kan bruges i butikscentre eller lufthavne, selvom der her kan være svære og skiftende lysforhold.

The Wall kan samtidig opdeles, så skærmen kan vise billeder fra fire forskellige kilder på samme tid – altså fire billeder ved siden af hinanden. Hvert af dem kan være på 4K.

Dertil kommer, at The Wall har fået Micro HDR og Micro Motion kredsløb som på mindre Samsung tv.

Desuden har The Wall fået en Eye Comfort Certification fra tyske TÜV Rheinland. Den sikrer bl.a, at skærmen udsender meget få blå stråler, der kan genere seernes øjne.

Den nye The Wall IWA gigant-skærm vil blive solgt på udvalgte markeder verden over fra i dag. Hverken prisen, eller om Danmark er blandt markederne, er afsløret….

(Foto: Samsung)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangler I en sjov børneseng?