2 AF 3 NYE MOBILER ER 5G

Mangler I en sjov børneseng?

(Foto: Circu)

Har I problemer med at få jeres børn til at falde i søvn?

Synes de, at deres børneværelse og seng er alt for kedelig  – og specielt nu under Corona, hvor de har brugt det meget mere, fordi de ikke kunne komme på fritteren og møde alle vennerne?

Eller har I børn, der elsker jernbaner og ikke synes, at et Märklin tog på gulvet kan tilfredsstille behovet for at køre på skinner?

Well – hvis penge ikke er noget problem, har den berømte Orient Express toglinie det helt rigtige. Simpelthen den ultimative gadget til det jernbane-glade børneværelse.

(Foto: Circu)

Den berømte toglinie, der bestemt ikke kun eksisterer i Agatha Christies romaner og film, har allieret sig med Circu Magical Furniture om at skabe en sovevogn i mini-udgave. Komplet med en model af et damplokomotiv spændt foran.

Den nye Orient Express Kids Train Car er en tro kopi af originalen. Man kan sågar få den rigtige lydkulisse med.

Sovevognen indeholder nemlig stereo forstærker og skjulte højttalere, der kan afspille togets rytmiske kørsel hen over skinner og sveller. For mig er den lyd i hvert fald søvndyssende, selvom jeg efterhånden er et stor barn.

Togselskabet tilbyder, at man kan downloade lydkulisserne til en laptop, tablet eller mobiltelefon. Ud over selve kørslen kan man vælge mellem lydfiler optaget på forskellige jernbane-stationer. Man kan f.eks. også vælge at have snakken fra Orient Expressens salon-vogn som baggrundslyd.

(Foto: Circu)

Børne-sengen har naturligvis samme midnats-blå kulør som sovevognene i det store Orient Express tog. Al indretning er bygget af i hånden og med samme omhu for detaljen.

Hele sovekabinen til børneværelset omfatter seng, separat ottoman, legebord og kontrolpult i lokomotivet. Illusionen skal være perfekt.

Circu er kendt for at designe unikke børnemøbler, der koster en formue. Orient Express sengen er ingen undtagelse.

Den koster 160.000 dollars eller ca. en million kroner. For den pris kan man købe et helt hus mange steder i den danske provins…

(Foto: Circu)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 AF 3 NYE MOBILER ER 5G