Unge er da sociale

Lyden kommer fra glas

(Foto: Sony)

Sony er åbenbart inde i en periode, hvor man vil præsentere anderledes ting. Sådan helt bogstaveligt. For en uge siden var det en højttaler eller et headsæt, som man bærer om halsen i stedet for på hovedet.

I dag er det så en højttaler, der ligner et lys i glas – og faktisk også er det.

Den nye Sony LSPX-S3 er nemlig en forunderlig hybrid af en trådløs Bluetooth højttaler og en glasvase. Lysshow indeholder den også.

Sony siger selv, at glas-højttaleren passer perfekt ind i et ethvert hjem. Dens design er ren og minimalistisk og matcher derfor boliger og kontorer med indretning i skandinavisk design.

Ud over lydkvaliteten fremhæver Sony især, at Sony LSPX-S3 har en ”stearinlys” tilstand. Den skaber hygge-stemning til god musik og kan såmænd også synkronisere lyset til rytmen – hvis der altså skal være lidt party i stuen.

(Foto: Sony)

Hi-Fi lyden kommer via en såkaldt Vertical Drive teknologi, der spreder tonerne vertikalt i alle retninger ved hjælp at tre vibrerende aktuatorer i glasset.

Diskant-højttaleren sidder også i selve glasset, mens bas og mellemtone formidles via en 46 mm højttalerenhed i bunden. En ekstra – passiv – radiator forstærker de lave frekvenser.

Sony LSPX-S3 kommer med en særlig Bass Boost funktion, der vælges i Sonys Music Center app. Her kan man også koble to glashøjttalere sammen, så stereo effekten bliver bedre.

Nyheden fremtræder i sølv med glas foroven og stof på foden. Den har mikrofon, så den kan bruges til håndfri telefon-samtaler. Batteri-levetiden opgives til otte timer på en opladning.

Sony LSPX-S3 kommer i danske butikker fra oktober. Den vejledende udsalgspris bliver 2.700 kroner….

(Foto: Sony)

(Foto: Sony)

(Foto: Sony)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unge er da sociale