Bedre internet i hele landet

Hvis MacBooks fik farve på

(Foto: Devam Jangra)

Har I også undret jer over, at pc’er – både laptops og stationære – skal være så diskrete i farverne?

Nogle vil kalde dem kedelige i kulørerne, når man kun kan vælge mellem sølv, hvid og sort. Undertiden også i gylden og med få undtagelser i pang farver på special modeller i begrænsede oplag.

Smartphone fabrikanterne er heldigvis begyndt at indse, at verden ikke kun skal ses i sort/hvid og alu. De sælger mange mobiler i nye kulører som blå, grøn, lilla og rød. Gylden og pink er gået ud af mode.

Tidligere i år overraskede Apple med at præsentere sine nye super-slanke iMac computere i en hånd glade farver. Nu er det ikke kun dét, der vises på skærmen, som er kulørt, men også det udenom.

(Foto: Devam Jangra)

Den unge indiske designer Devam Jangra mener, at Apple også derfor bør være frontfigur i at gøre det samme med laptops. Han viser, hvordan candy-kolorerede MacBook Air computer kunne se ud.

Nogle læsere vil måske kunne huske, at Apple tidligere har været ude med farve-penslen på bærbare Macs. Men det er meget længe siden. I 1999 faktisk – med iBook G3. Og ja – så var der også den rosa-gyldne MacBook Air fra for seks år siden.

Devam Jangra har ikke kun hentet inspirationen fra Apples seneste nye iMacs. Han har også læst rygter på internet om, at Apple vil sætte kulør på sin næste generation MacBooks.

Senest skrev den internationalt kendte rygte-lækkert Jon Prosser i maj, at Apple kommer med nye bærbare pc’er, hvis ”farve nuancer enten er identiske med eller meget tæt på, hvad man ser på de seneste iMacs på 24 tommer.”

Med sine fotos og video forvandler Jangra nu drømmene til noget, der ligner det virkelige liv. Han gætter samtidig, at en række gamle teknologier får comeback i de næste MacBooks.

Den ene er MagSafe opladning, som brugerne elskede, men som Apple for nogle år siden droppede til fordel for Thunderbolt kablerne.

Hvis rygterne taler sandt, får vi MagSafes magnetiske ladeport, som man klikkede på sin MacBook, at se igen. Ved siden af to ekstra USB-C porte.

Jangras video viser såmænd også, at MacBooks skal arve TouchID on/off tasten fra iMacs keyboard. Den sidder oppe i højre hjørne og kombinerer tænd/sluk med læsning af finger-aftryk. En feature, som vi har set på en række dyrere Windows laptops….

Rygterne vil vide, at den magnetiske MagSafe opladning vil vende tilbage til næste generation MacBook. (Foto: Devam Jangra)

(Foto: Devam Jangra)

Det ville være smart, hvis TouchID med fingeraftryks-adgang dukker op i Apples MacBooks. (Foto: Devam Jangra)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre internet i hele landet