Længere videoer på TikTok

Mere kulør på gamerne

(Foto: Logitech)

Når nye gadges markedsføres over for gamer-folket, betyder det ofte højere priser. Sådan er det jo også med sportsvogne til asfalten.

Logitech bryder med denne tradition i sine nye G335 gaming headset. De er ikke kun usædvanlig glade i farverne. De koster også kun 500 kroner.

Naturligvis kan man ikke forvente de aller-ypperste Hi-Fi specifikationer til den pris, men Logitech nyheden leverer, hvad computerspillere har brug for.

Hovedtelefonerne har et beslag med en mikrofon, der kan vippes hen foran ansigtet – og som kan slukkes med et enkelt fingerknips.

Logitech G335 har også en såkaldt ”bungee” hovedbøjle, som skal gøre hørebøfferne mere behagelige at gå med i flere timer. Og så sidder der en fysisk volumenknap på den ene ørepude.

(Foto: Logitech)

Og meget vigtigt for mange gamere: Logitech nyheden bruger kabel til at forbinde til pc, spillekonsol eller mobiltelefon.

Mange seriøse e-sportsfolk mener, at trådløse hoved- og øretelefoner ikke reagerer lige så hurtigt som dem med ledning på. Derfor holder de sig fra Bluetooth, og det samme gør Logitech med sine nye G335 headsæt.

Meget praktisk leverer Logitech en ”pc-splitter” med sine hovedtelefoner. Den er god at have, hvis man har en pc med separate indgange til mikrofon og audio.

Mest opsigtsvækkende er nok kulørerne: Hvor de fleste andre gamer-headsæt kommer i neutral sort, grå eller hvidt, fås Logitech G335 også i den moderigtige mint-grøn.

Hvis man gerne vil have sit øvrige udstyr til at matche i farverne, fås Logitechs nye G305 Lightspeed gaming mouse også i samme mint pastel. Den koster 499 kroner og kan kun købes via dette link. Desuden kan man købe bærestropper i otte forskellige kulører….

Det nye G335 gamer headsæt vejer kun 240 gram. (Foto: Logitech)

 

Hvis man vil have farverne til at matche på sit udstyr, kan Logitech også levere denne nye G305 Lightspeed mus i mint grøn. (Foto: Logitech)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længere videoer på TikTok