LG’s QNED tv kommer i august

Længere videoer på TikTok

(Foto: Amanda Vick / Unsplash)

Det kinesiske sociale medie TikTok er blevet utrolig populær hos børn og teenagere verden over på grund af sine små korte videoer, man kan sprede af sig selv. Typisk med små sange, danse eller karaoke indlæg.

Mange har dog synes, at videoer på maksimalt ét minuts længde var i underkanten. Flere og flere laver professionelle TikTok bidrag, og så er der brug for mere plads.

TikTok har derfor besluttet, at alle brugere fremover skal have adgang til tre minutters video optagelser. Tidligere var det kun udvalgte influencers, der fik lov.

De nye og længere video-klip vil blive rullet ud til alle i løbet af de kommende uger. Brugerne vil modtage en besked i deres TikTok app, når de er blevet opgraderet.

TikTok er kommet op i fulde omdrejninger igen, efter at præsident Trump forsøgte at få forbudt det sociale medie på linie med telegiganten Huawei.

Det lykkedes ikke for Trump, og lige nu ruller TikTok den ene nye feature ud efter den anden for at udkonkurrere amerikanske ærkerivaler som Instagram og Snapchat.

I juni præsenterede TikTok således nye Jump mini-apps, som indlægs-skribenter kan linke fra deres videoer til eksterne websider med f.eks. madopskrifter, quizzer, manualer eller bestilling af varer og services….

(Foto: Lorendiz Gonzales / Pixabay

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG’s QNED tv kommer i august